Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

VIF-supportere fyrte opp bluss under ishockeykamp. Jente til legevakten

Med rundt ett minutt igjen av første periode fyrte enkelte av Vålerengas supportere opp bluss i ishockeykampen mot Sparta i Sarpsborg lørdag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Etter en omgang med høyt tempo, der Sparta gikk opp i ledelsen 1-0 ved Henrik Knold etter målgivende pasning fra Håkon Løken Pedersen, er det utenomsportslige hendelser publikum vil huske best.

For med ett minutt og 20 sekunder igjen av første periode tente noen VIF-supportere i hjørnet av hallen opp bluss. Det røykla hele Sparta Amfi.

Publikum trakk seg vekk fra området. Flere av tilskuerne som befant seg der blusset ble fyrt opp, skal ha blitt ført ut.

- Innsatsleder har opplyst at en jente er brakt til legevakt etter å ha fått noe i øye, men per nå har vi ikke noe personale på henne eller hvor alvorlig det er, opplyser operasjonsleder i Øst politidistrikt, Kristian Loraas, til TV2.

TV2 s kommentator Heine Aarum var svært oppgitt over hendelsen.

– Veldig synd at noen få tullinger skal ødelegge for resten. Det lukter og setter seg i halsen, sa TV 2-kommentator Heine Aarum.

Toppkampen fortsetter etter en utvidet pause.

(©NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!