VIF-supporterne ber Martin ringe Eggen

- Kan trene hvem som helst, sier Brann-fansen.

LEDIG PÅ MARKEDET: Nils Arne Eggen ber interessert klubber ta kontakt, etter at han ble avvist i Rosenborg. Foto: Heiko Junge/SCANPIX.
LEDIG PÅ MARKEDET: Nils Arne Eggen ber interessert klubber ta kontakt, etter at han ble avvist i Rosenborg. Foto: Heiko Junge/SCANPIX. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): Nils Arne Eggen (68) ville gjerne trene Rosenborg de to neste årene. Da han fikk avslag på Lerkendal sendte han ut en invitasjon til andre norske klubber.

Norges mestvinnende klubbtrener er ledig på markedet, og har lyst til å være trener igjen. Det er bare å ringe.I fjor sommer takket Eggen senior nei til å bli med i Martin Andresens trenerteam, fordi det ikke passet. Vålerenga-supporterne i Klanen håper klubben tar kontakt på nytt.

- Hvis Martin ønsker dette, så må de løfte telefonen, sier Klanen-talsmann Espen Knutsen til Dagbladet.Passe breial for VIF Han tror det finnes mange forskjellige meninger om Eggen innad i supportergruppa.

- Men jeg er sikker på at mange synes dette hadde vært dritbra, sier Knutsen.Personlig tror Klanan-talsmannen at Eggens tilstedeværelse er akkurat det i osloklubben trenger. På toppen av alt er Eggen tidligere VIF-back.

- Jeg mener Eggen er er den beste treneren Norge noensinne har hatt. Det meste stemmer med Eggen. Bortsett fra feil dialekt er han passe breial, og spillestilen er også bra, sier Knutsen.Nordlies etterfølger? I Fredrikstad tør nesten ikke supportergruppa Plankehaugen å tenke tanken om Eggen som ny trener.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer