VIF-sympatisør arrestert

En VIF-sympatisør kledd i oslolagets farver prøvde febrilsk å provosere fram bråk i Branns supportergjeng. Takket være voksen opptreden fra bergensklubbens supportere og resolutt inngripen av politiet, ble den hissige mannen lagt i jern av hele.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- Han var ikke helt god. Etter flere advarsler hadde vi intet valg, han måtte bringes inn, sa politibetjent og ansvarlig arenaleder Svein Rune Andersen til NTB. Mannen var rebelsk og hele fem politimenn måtte hjelpe til for å få ham i politibilen.

- Du kan godt si han ble arrestert for å ha laget «kvalm». Han hadde også med seg et par kamerater, men de stakk dessverre av. Heldigvis lot ikke Brann-fansen seg provosere, fortsatte Andersen.

Brann-supportere som så hendelsen bekreftet overfor NTB at den hissige VIF-sympatisøren hadde dratt i flagg, slengt rasistiske bemerkninger og oppført seg truende mot flere av de tilreisende tilskuerne.

I tillegg til arrestasjonen, vil to av Brann-supporterne bli anmeldt for å ha brukt fyrverkeri på tribunen under kampen.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer