VIF-talent (15) skal i møte med Barcelona

Tidenes yngste som skriver proffkontrakt med Oslo-klubben.

FØLGES AV STORKLUBBER: Kamer Qakar er Vålerengas yngste signering noensinne. Men pappa Adem røper at både Barcelona og Werder Bremen lurer i kulissene. Foto: Hadeland Avis
FØLGES AV STORKLUBBER: Kamer Qakar er Vålerengas yngste signering noensinne. Men pappa Adem røper at både Barcelona og Werder Bremen lurer i kulissene. Foto: Hadeland Avis Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||(Dagbladet): Ifølge spillerutvikler Per Inge Jacobsen i Vålerenga er Kamer Qaka den yngste spilleren noensinne som har fått proffkontrakt med hovedstadens eneste toppklubb.

Vålerengas Harmeet Singh var også et kjempetalent, men proffkontrakt fikk den tidligere Furuset-spilleren først som 16-åring. En proffkontrakt innebærer at spilleren får lønn etter minstesats ut ifra stillingsstørrelse.

I tillegg er det innebygd et bonussystem basert på hvor mange kamper han spiller for Vålerenga.

— Veldig overrrasket— Det har vært hard trening, sier Kamer Qaka til Dagbladet.

Unggutten bor et par steinkast unna den lokale ballbingen på Brandbu. Hver eneste dag i opptil seks-sju timer, har han stått her og trikset og lekt med lærkula. Det har gitt resultater.

Etter et treningsopphold i tre måneder i Vålerenga, ble klubben så imponert at de valgte å signere han til klubben ut 2012.

— Jeg ble veldig overrasket, men det er klart det er både spennende og litt stas å være Vålerengas yngste signering noensinne, sier unggutten.

Jaktes av toppklubberPer Inge Jacobsen bekrefter overfor Hadeland Avis at engelske, franske og tyske toppklubber har henvendt seg til Vålerenga med tanke på prøvespill. Han vil ikke si hvilke klubber som er aktuelle.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer