VIF - AaFK

VIF-talent (20) skrek av smerte etter skrekktakling. TV 2-eksperter raser: - Det verste man kan utsettes for

Sakor hjulpet av banen.

SKADET: VIFs Vajebah Sakor skrek av smerte etter en takling fra AaFKs Fredrik Carlsen på Ullevaal stadion. Foto: Scanpix
SKADET: VIFs Vajebah Sakor skrek av smerte etter en takling fra AaFKs Fredrik Carlsen på Ullevaal stadion. Foto: Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ULLEVAAL STADION (Dagbladet): Kveldens bunnoppgjør vil nok for alltid bli husket for Fredrik Carlsens grusomme takling på hjemmelagets Vajebah Sakor.

20-åringen fra Asker, som er på lån fra italienske Juventus, ble meid ned bakfra og måtte hjelpes av banen med store smerter.

- Det er den verste taklingen jeg har blitt utsatt for noen gang. Det er et helvete. Han skulle hatt rødt!, tordnet Sakor etter kampen.

Dommer Ken Henry Johnsen ga Carlsen gult kort, noe som bidrar til å gjøre TV 2-ekspert Jesper Mathisen rasende.

- Jeg blir rett og slett trist, sinna og lei meg når jeg ser taklinger som dette. Jeg kan ikke forstå at dommeren ikke viser ham ut og håper han får karantene resten av sesongen, sier Mathisen under Fotball Xtra.

Karrieretruende

Ekspertkollega og tidligere Brann-spiller Carl-Erik Torp deler Mathisens frustasjon over det rystende valget til AaFKs Carlsen. Oslo-gutten, med en fortid i Vålerenga, var aldri i nærheten av å kunne ta ballen reint.

I stedet ble Sakor et offer for en takling som man fremdeles ikke vet konsekvensene av.

- Karrieren til en vanvittig talentfull, ung gutt kan være over der. Det skal være rødt kort, sier Torp.

VIF-trener Kjetil Rekdal er heller ikke nådig overfor kampleder Johnsen.

- Det er elendig dømming. Det er soleklart rødt kort, sier Rekdal til TV 2.

- Kan ødelegge alt

Sakor ble fraktet i garderoben med assistanse fra to personer i Vålerengas støtteapparat, mens Rekdal erstattet ham med Herman Stengel.

Nå er håpet at Sakor ikke er alvorlig skadet. Heldigvis ble ikke ungguttens bein stående igjen i gressmatta da taklingen traff.

- Dette er det verste man kan bli utsatt for som fotballspiller. Dette kan ødelegge det han har trent timesvis for. Beina er det viktigste han har. Leggbeinet kan brekke tvers av. Han er griseheldig. Det er et kjempeklart rødt kort, sier Mathisen.

Beklaget

Etter kampen var det en ydmyk Fredrik Carlsen som tok plass i pressesonen, der han beklaget taklingen.

- Jeg legger meg flat. Taklingen er ikke pen. Hadde jeg fått rødt kort måtte jeg tatt det. Jeg håper det går bra med ham. Jeg prøvde ikke å skade ham, sier Carlsen etter kampen.

Sakor skal til undersøkelser på mandag, og håper han har sluppet unna brudd. Carlsen skal også ha bedt om unnskyldning til 20-åringen etter kampen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer