VIF - AaFK

VIF-talent (20) skrek av smerte etter skrekktakling. TV 2-eksperter raser: - Det verste man kan utsettes for

Sakor hjulpet av banen.

SKADET: VIFs Vajebah Sakor skrek av smerte etter en takling fra AaFKs Fredrik Carlsen på Ullevaal stadion. Foto: Scanpix
SKADET: VIFs Vajebah Sakor skrek av smerte etter en takling fra AaFKs Fredrik Carlsen på Ullevaal stadion. Foto: Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Vålerenga - Aalesund 0-1

ULLEVAAL STADION (Dagbladet): Kveldens bunnoppgjør vil nok for alltid bli husket for Fredrik Carlsens grusomme takling på hjemmelagets Vajebah Sakor.

20-åringen fra Asker, som er på lån fra italienske Juventus, ble meid ned bakfra og måtte hjelpes av banen med store smerter.

- Det er den verste taklingen jeg har blitt utsatt for noen gang. Det er et helvete. Han skulle hatt rødt!, tordnet Sakor etter kampen.

Dommer Ken Henry Johnsen ga Carlsen gult kort, noe som bidrar til å gjøre TV 2-ekspert Jesper Mathisen rasende.

- Jeg blir rett og slett trist, sinna og lei meg når jeg ser taklinger som dette. Jeg kan ikke forstå at dommeren ikke viser ham ut og håper han får karantene resten av sesongen, sier Mathisen under Fotball Xtra.

Karrieretruende

Ekspertkollega og tidligere Brann-spiller Carl-Erik Torp deler Mathisens frustasjon over det rystende valget til AaFKs Carlsen. Oslo-gutten, med en fortid i Vålerenga, var aldri i nærheten av å kunne ta ballen reint.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer