Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

VIF-talent trener med Tottenham

Håvard Nielsen (16) ble tidenes yngste debutant i oktober.

PÅ VEI OPP: Håvard Nielsen (16) debuterte som yngste spiller noensinne for Vålerenga denne sesongen. Nå trener han med Tottenham. Her gratuleres han av Birger Madsen etter debuten.

Foto: ARNT E. FOLVIK/DAGBLADET
PÅ VEI OPP: Håvard Nielsen (16) debuterte som yngste spiller noensinne for Vålerenga denne sesongen. Nå trener han med Tottenham. Her gratuleres han av Birger Madsen etter debuten. Foto: ARNT E. FOLVIK/DAGBLADET Vis mer

||| (Dagbladet): Vålerengas talentfulle 16-åring Håvard Nielsen trener med Premier League-klubben Tottenham hele denne uka.

Nielsen ble den yngste VIF-spilleren til å debutere i Tippeligaen da han fikk noen minuter mot Viking i oktober.

- At Håvard blir invitert på et treningsopphold i Tottenham viser at vi gjør noe bra med talentjobbingen i klubben, sier spillerutvikler Andrea Loberto til vif-fotball.no.

16-åringen har også imponert for U16-landslaget, og scoret blant annet ett av to norske mål da Knut Torbjørn Eggens unggutter slo Italia på bortebane for noen uker siden.

- Dette er et godt kull og alle har bidratt til dette. Men skal jeg nevne noen må det bli Håvard Nielsen som har tatt store steg, sa Eggen blant annet etter den kampen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media