VIF-trener skylder ikke på skader

Vålerenga- Storhamar 2- 2 e.s.d. (1- 0, 0- 0, 1- 2). Vålerenga-trener Roy Johansen hadde ikke tenkt å skylde på skader om det ble tap i går. Men Storhamar kom ikke lenger enn til uavgjort - for andre dag på rad.


SLAG I SLAG: Det gikk hardt for seg mellom Geir Svennberget og Bård Sørlie i går. To minutter i boksen ble resultatet etter denne fighten.

I Dagbladet i går ga Storhamar-trener Petter Thoresen uttrykk for at han var mektig lei av Vålerenga-sytet om svekket mannskap.
Kollega Roy Johansen har en viss forståelse:
- Jeg skjønner at de er lei av å lese om det hele tida. Men slår de oss, så skylder jeg garantert ikke på skader, lover han.
I går hadde hjemmelaget taket på kampen i drøye to perioder. Men så fikk Storhamar en scoring.
- Den var en vitamininnsprøyting for dem. Men jeg synes de spillerne vi har gjør en veldig bra jobb, mener Johansen.
Scoringen han snakker om kom fire minutter ut i 3. periode, ved Jan-Hroar Nordstrøm. Og til slutt sikret gjestene seg det ene poenget som gjør at avstanden til Vålerenga fortsatt bare er to poeng.
Roy Johansen synes toppoppgjørene mellom de to lagene fortsatt holder hva de lover.
- Det spilles veldig bra ishockey, med høy temperatur. Og det er imponerende av spillere å gi alt i alle disse kampene, mener Vålerenga-treneren.
I går var det rundt 2400 tilskuere på Jordal Amfi. Et akseptabelt tall for arrangøren.
- Hver eneste kamp mellom oss og Storhamar er som finaler. Vi kan ikke tillate oss å slappe av og tape, sier Roy Johansen til Dagbladet.