VIF våknet etter Pedersens målshow

Spissen scoret to.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Godset - VIF 2-2 (2-0)

(Dagbladet): Strømgsgodset spilte 2-2 mot Vålerenga i årets siste serierunde i Tippeligaen. Drammenlaget endte dermed på 2. plass i Tippeligaen ettersom Stabæk tapte i Bodø.

- Det er som vanlig: Vi er gode i 1. omgang og dårlige i 2. omgang. Det må vi fikse på til neste år. Jeg er takknemlig for at jeg har fått denne sjansen her i Drammen, sier tomålsscorer Marcus Pedersen til C More.

Pedersen viser at superformen fortsetter og den nylige landslagsuttatte spissen scoret to mål. Hamar-karen står med 11 mål på 10 kamper.

Men det var ikke nok til seier.Scoringer av Melker Hallberg og Ghayas Zahid i 2. omgang sørget for av VIF tok med seg ett poeng.

- Vi gir litt «f» i annen omgang og stresser Godset litt. Lufta går litt ut av laget, sier VIF-spiller Christian Grindheim til C More.

- Vi har 2-0 og faller sammen i 2. omgang. Det er litt kjipt, men vi skal feire sølvet i kveld, sier Godsets Jørgen Horn.

Rask Marcus Pedersen fikset 1-0 etter bare 22 sekunder. VIF-spiller Ivan Näsberg leverte en fryktelig svak pasning som Pedersen fanget opp. 25-åringen satte enkelt inn 1-0 alene med keeper.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer