Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

VIF vant

En tordentale fra Kjetil Rekdal 2. påskedag vekket Vålerenga i første hjemmekamp i årets eliteserie.

Laget lå under mot nykomling Aalesund hjemme på Ullevaal. Akkurat det likte treneren dårlig.

- Enkelte gjør ikke jobben sin. Det vil nok bli skifter, sa Rekdal. Tobias Grahn kom ikke til annen omgang.

Det gjorde Kristen Viikmäe, som ga Vålerenga 2-1. Han var på rett sted som spiss og satte ballen kontant i mål. Han kom til Vålerenga for å score mål. I fjor laget han kun ett, men nå er han kanskje på rett vei,

Vålerenga tok ledelsen ved Pa-Modou Kah på en pen heading, men keeper Frank Mathiesen virket ikke helt patent.

David Hanssen ordnet 3-1 etter stort VIF-press.

I første bortekampen i eliteserien åpnet Aalesund forsiktig. De la seg bakpå og Vålerenga dominerte. Men oslolaget var sørgelig lite effektive. Trener Kjetil Rekdal karakteriserte angrepsspillet som jålete.

I stedet yppet sunnmøringene seg mer og mer. Laget tok ledelsen på en dødballsituasjon. Tor Hogne Aarøy headet ballen i mål.

I denne perioden spilte Aarøy og spissmakker Eirik Hoseth bra. Også sunnmøringenes bakre firer var god. I 2. omgang viste laget at de vil slite tungt i eliteserien. Åpningen har vært tung med to tap.

I 2. omgang var hjemmelaget dominerende. VIF løftet seg. Kah, som ikke viste så mye før hvilen var god. Det var også innbytter Kristen Viikmäe.

(NTB)

TOK TAK: Andreas Augustsson og Vålerenga reiste seg etter en svak start mot Aalesund og Thor Hogne Aarøy. Kampen på Ullevål endte til slutt 3-1.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media