VIF vurderer Ravelli

39 år gamle Thomas Ravelli kan komme til å vokte Vålerengas mål i kvartfinalen i cupvinnercupen mot Chelsea.

Den tidligere svenske landslagskeeperen er en av kandidatene Vålerenga vurderer som erstatter for ryggskadde Tore Krogstad. Den kontraktsløse Lillestrøm-keeperen Jon Knudsen er en annen.

Ny keeper skal være på plass før VIF reiser på treningsleir 25. januar.

Nytt Bislett om fem år

Det vil ta omtrent fem år å bygge et nytt Bislett.

- Å komme fram til et prosjekt som kan startes opp, kan ta tre år. Så kommer byggeperioden som grovt sett vil ta to år, sier kommunalteknisk sjef Gunnar Slagnes i Oslo kommune til Aftenposten.

Bislett Alliansen frykter at tidsplanen kan ødelegge muligheten til å stå som arrangør av Golden League-stevner i friidrett.

Sørli til Tranmere

Kristian Sørli har reist til Liverpool for å prøvespille med 1. divisjonsklubben Tranmere, skriver Adresseavisen.

Rosenborg-spilleren skal bo hos sin gamle lagkamerat Vegard Heggem under oppholdet, som i utgangspunktet blir på et par uker.

Lydersen i retten

Pål Lydersen må møte i Kristiansand byrett, tiltalt for ulovlig byggevirksomhet på hytteeiendommen sin i Søgne. Fotballspilleren nekter å betale en bot på 45 000 kroner som politiet har ilagt ham for forholdet.

Overfor Fædrelandsvennen ønsker ikke Lydersen å kommentere hvorfor han ikke vi betale boten.

Ball verdt 20 millioner

Baseballen Mark McGwire slo sin 70. homerun med ble tirsdag auksjonert bort for hele 20 millioner kroner. Dermed har ballen både vært med på å sette homerunrekord og prisrekord for en sportsgjenstand.

Ballen ble laget på Costa Rica, og kostet opprinnelig snaue 40 kroner!

(NTB-AFP)