VIFs hockeygutter kledde seg nakne for Anette-Marie

- Rødmer litt når jeg står bak kameraet.

LØREN (Dagbladet): Bloggeren Anette-Marie Antonsen (26) klarte å få over 500 jenter på ishockeykamp. Da måtte Vålerengas hockeygutter la klærne falle.

På en fotoshoot i går gjorde Vålerengas ferske seriemestere i ishockey opp straffen for det tapte veddemål med bloggeren Antonsen.

Med 968 jenter blant de 2.836 på tribunen da Vålerenga møtte Frisk Asker hjemme på Jordal Amfi 24. februar vant den hockeyfrelste dama veddemålet med god margin.

I går kunne hun innkassere gevinsten:

Tok bildene selv
En etter en måtte Vålerengas hockeykrigere stille opp til nakenbilder. Og Anette-Marie sto selv for fotograferingen.

- Det er veldig mange som har tilbudt seg både å assistere og fotografere denne fotoshooten, men jeg er fotograf selv og kan ikke gi fra meg denne jobben, sier Anette-Marie Antonsen til Dagbladet, og smiler fornøyd.

Gutta ble fotografert i forskjellige settinger, men alle måtte være helt nakne på bildene. Cato Cocozza fikk i oppdrag å stå i nettoen på et improvisert kjøkken, med familiejuvelene skjult bak en kasserolle med spaghetti, mens den tidligere NHL-spilleren Duncan Milroy skulle posere med naken med en sigar og cognac.

- Feiger sjelden ut
- Jeg må ærlig innrømme at jeg er litt utafor komfortsonen, for dette ble ganske nakent, sier Cato Cocozza til Dagbladet.

- Men vi hockeygutter feiger sjelden ut, så vi måtte nesten ta veddemålet da vi ble utfordret, sier han.

HUD OG MELK: Vålerengas hockeygutter kastet klærne i går. Foto: Øistein Norum Monsen / DAGBLADET
HUD OG MELK: Vålerengas hockeygutter kastet klærne i går. Foto: Øistein Norum Monsen / DAGBLADET Vis mer

Anette-Marie Antonsen var godt fornøyd med både innsatsen og kroppene til gutta.

- Gutta leverer veldig bra. Det er faktisk noen av dem jeg kunne ha trodd at har gjort dette før. Det er litt modellpreg over dem.

- Hva synes du om kroppene til gutta?

- Eh, jo, det er ingen ting å si på det. Veldig bra. Jeg rødmer jo litt når jeg står bak kameraet også. Det er godt trente gutter hele gjengen, og de leverer, sier hun og smiler.

Måtte stilt i bikini
Om det hadde kommet færre enn 500 damer på VIFs kamp mot Frisk Asker, og Anette-Marie hadde tapt veddemålet, så ville det vært henne som måtte latt klærne falle.

- Da måtte jeg delt ut bestemannspremien for sluttspillet i bikini ute på isen, sier hun.

- Og det hadde du gjort?

- Om jeg hadde tapt, så hadde jeg gjort det. Er det konkurranse, så må man holde det man lover. Ellers kunne alle hockeygutta også ha feiget ut, sier hun.

NAKNE FOR ANETTE-MARIE: Vålerengas hockeygutter var ikke sky under fotoshooten med Anette-Marie Antonsen i går. De måtte kle seg nakne for henne etter å ha tapt et veddemål om at hun klarte å få 500 jenter på hockeykamp med VIF. Fra venstre: Cato Cocozza, Anders Hilt Jørgensen, Jonas Oppøyen, Duncan Milroy, Magnus Fischer, Filip Gunnarsson og Jesper Hoel. Øistein Norum Monsen / DAGBLADET
NAKNE FOR ANETTE-MARIE: Vålerengas hockeygutter var ikke sky under fotoshooten med Anette-Marie Antonsen i går. De måtte kle seg nakne for henne etter å ha tapt et veddemål om at hun klarte å få 500 jenter på hockeykamp med VIF. Fra venstre: Cato Cocozza, Anders Hilt Jørgensen, Jonas Oppøyen, Duncan Milroy, Magnus Fischer, Filip Gunnarsson og Jesper Hoel. Øistein Norum Monsen / DAGBLADET Vis mer

Og legger kjapt til:

- Men jeg er veldig glad for at jeg slipper å gjøre det.

Nakenkalender
Planen er at nakenbildene hun tok i går skal brukes til en kalender for 2014. Anette-Marie håper at all oppmerksomheten rundt hennes ville stunt vil føre til økt hockeyinteresse blant jenter.

- Ja, jeg innbiller meg at noen vil se gutta i action på isen også. Det er kjedelig å se hockey på tv, men når du er på kamp, og ser dem denge hverandre oppetter vantet, så er det gøy. Tilbakemeldingene jeg har fått tyder iallfall på at dette har vært et bra tiltak, sier hun.

TV2 var til stede med flere team på fotoshooten, blant annet «Ettermiddagen», som sender et lengre innslag om seansen i dag.

- Nakenhet selger
Vålerengas Jonas Oppøyen synes fotoshooten var en morsom straff for det tapte veddemålet.

- Nakenhet selger, gjør det ikke det, og så skaper det oppmerksomhet rundt hockey, så det er bra.

- Hvordan tror du nakenkalenderen blir?

- Jo, den kommer til å selge bra, hehe, sier Jonas Oppøyen til Dagbladet og gliser bredt.

AVSLAPPET: VIFs canadier Duncan Milroy i positur for å skjule sine edle deler. Ellers er det ikke mulig å skjule mer der han står naken med sin sigar og cognac. Foto: Øistein Norum Monsen / DAGBLADET
AVSLAPPET: VIFs canadier Duncan Milroy i positur for å skjule sine edle deler. Ellers er det ikke mulig å skjule mer der han står naken med sin sigar og cognac. Foto: Øistein Norum Monsen / DAGBLADET Vis mer

- Håpet du på over eller under 500 jenter på kampen som veddemålet gjaldt, med tanke på at Anette-Marie måtte ha stilt i bikini om hun hadde tapt?

- Jeg hadde ikke noe i mot å ta bildene, men jeg hadde håpet å få se Anette-Marie i bikini også.

I utgangspunktet var det 28 VIF-spillere som skulle blitt fotografert i nettoen i går. Antallet som stilte var rundt 20.
 
- Jeg tror det er noen av gutta som ikke har fått lov av koner og sånt, men stort sett har fotoshooten blitt positivt mottatt blant oss gutta.

SPAGHETTI-MANNEN: Cato Cocozza stilte helt naken, med de edle delene bare skjult bak en kasserolle med spaghetti. Foto: Øistein Norum Monsen / DAGBLADET
SPAGHETTI-MANNEN: Cato Cocozza stilte helt naken, med de edle delene bare skjult bak en kasserolle med spaghetti. Foto: Øistein Norum Monsen / DAGBLADET Vis mer