VIFs hockeygutter kledde seg nakne for Anette-Marie

- Rødmer litt når jeg står bak kameraet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LØREN (Dagbladet): Bloggeren Anette-Marie Antonsen (26) klarte å få over 500 jenter på ishockeykamp. Da måtte Vålerengas hockeygutter la klærne falle.

På en fotoshoot i går gjorde Vålerengas ferske seriemestere i ishockey opp straffen for det tapte veddemål med bloggeren Antonsen.

Med 968 jenter blant de 2.836 på tribunen da Vålerenga møtte Frisk Asker hjemme på Jordal Amfi 24. februar vant den hockeyfrelste dama veddemålet med god margin.

I går kunne hun innkassere gevinsten:

Tok bildene selv En etter en måtte Vålerengas hockeykrigere stille opp til nakenbilder. Og Anette-Marie sto selv for fotograferingen.

- Det er veldig mange som har tilbudt seg både å assistere og fotografere denne fotoshooten, men jeg er fotograf selv og kan ikke gi fra meg denne jobben, sier Anette-Marie Antonsen til Dagbladet, og smiler fornøyd.

Gutta ble fotografert i forskjellige settinger, men alle måtte være helt nakne på bildene. Cato Cocozza fikk i oppdrag å stå i nettoen på et improvisert kjøkken, med familiejuvelene skjult bak en kasserolle med spaghetti, mens den tidligere NHL-spilleren Duncan Milroy skulle posere med naken med en sigar og cognac.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer