VIFs nye hit

Vålerenga- Ørn-Horten 3- 2. Michel Dinzey (28) har kongolesisk far, erfaring fra fem tyske storklubber og et sinnssykt bra venstrebein. Da Vålerenga leide ham, var det i håpet om å få en ny hit i den skadeskutte A-lagsgjengen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Men også Dinzey har skadeproblemer. Etter periodevis storspill i gårsdagens debut, måtte han forlate Ullevaal-matta midtveis i andre omgang.

- Før jeg kom til Vålerenga, ble jeg meniskoperert i det venstre kneet. Et spark gjorde at jeg fikk veldig vondt, og ikke kunne fortsette. Forhåpentlig er jeg på banen igjen i onsdagens 4. rundekamp mot Moss, sier Michel Dinzey til Dagbladet.

I Stuttgart, St. Pauli, Hertha Berlin, 1860 München og Hannover har han for det meste operert på midtbanen. Da Lennart Steffensen måtte melde pass etter pause, ble Dinzey satt ned på venstre back.

- Selv om jeg normalt hører hjemme på midtbanen, spiller jeg der hvor treneren bestemmer. I hvert fall i den første kampen. Vi startet bra i går, men etter en halvtime begynte det å gå galt. Da greide vi ikke å holde ballen i laget lenger, sier Michel Dinzey etter debuten.

Mens venstrekneet hans ennå var hundre prosent bra, hadde han flere kruttsterke skuddforsøk mot den spretne og dyktige Ørn-keeperen, Helge Fjeld (37).

- Michel er også løpssterk, og kommer til å bli viktig for oss i kampene framover. Vi må ha 70 poeng for å være sikre på opprykk, og er foreløpig to poeng bak skjema, sier Vålerengas spillende trener, Kjetil Rekdal.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer