VIFs syngende spiss lover minst 15 scoringer

Og låta får terningkast 6 av musikkekspert!

(Dagbladet): Kjetil Rekdal har ryddet i rekkene, og sendt mange ut av VIF-dørene på Vallhall det siste året. Samtidig er andre selvsagt kommet inn de samme dørene. En av dem er den islandske spissen Vidar Örn Kjartansson.

Da Vålerenga onsdag hadde kick off for sesongen på Ullevaal stadion, så viste 23-åringen at han kan treffe tonene like bra som nettmaskene da han fremførte Creed-låta «Six Feet From The Edge» foran et par hundre tilhørere.

Lover 15 mål
- Jeg var så nervøs at jeg nesten ikke husker det, men publikum var utrolig bra, sier Vidar Örn Kjartansson på spørsmål om hvordan det var å opptre foran så mange mennesker.

Men islendingen lover å levere varene med føttene også for Vålerenga i årets sesong, som innledes borte mot Molde fredag 28. mars.

- Jeg gleder meg veldig. Jeg skal score mange mål for denne klubben. Målsettingen er å være blant de tre mestscorende spissene denne sesongen.

- Og hvor mange mål du score da?

- Minst 15 mål, sier Vidar Örn Kjartansson.

Soleklar 6'er
Dagbladet fikk Vålerengas altmuligmann, tidligere redaktør av musikkbladet Puls og dommer i «Stjerner i sikte» på TV2 på 90-tallet til å kaste terning og anmelde Vålerenga-spissens versjon av Creed-låta.

Og han slang 6'ern på bordet.

IMPONERT: Musikkjournalist og VIF-patriot Arild Rønsen mener Vidar Örn Kjartansson leverer meget bra i på sin versjon av Creed-låta «Six Feet From The Edge». Foto: NTB Scanpix
IMPONERT: Musikkjournalist og VIF-patriot Arild Rønsen mener Vidar Örn Kjartansson leverer meget bra i på sin versjon av Creed-låta «Six Feet From The Edge». Foto: NTB Scanpix Vis mer

«Scott Stapp har tidvis hatt trøbbel med å holde Creed på beina (eller omvendt). Neste gang han skulle ramle utfor stupet, kan resten av bandet bare ringe VIF Fotball. «One Last Breath» (Six Feet From The Edge)» er en av de vanskeligste rockelåtene som er mulig å gå løs på som vokalist; her er vi liksom i Eddie Vedder-kategorien. Og da snakker vi alvor!

Spesielt det som skjer i siste halvdel av Vidar Ørn Kjartanssons versjon er oppsiktsvekkende. Vår islandske venn treffer ikke helt oppe i krysset absolutt hver gang han løsner et skudd, men han bommer aldri på målet! Intonasjonen? Poenget er at han aldri synger surt!

Her lukter det et tosifra antall kremmerhus på Ullevaal stadion - lang vei!»

Så gjenstår det å se om Vidar Örn Kjartansson leverer til terningkast 6 på banen også.

GIR ALT: Vidar Örn Kjartansson gir alt på scenen. Hans musikalske bidrag imponerer Musikkjournalist og VIF-mann Arild Rønsen. Foto: VIF-fotball.no
GIR ALT: Vidar Örn Kjartansson gir alt på scenen. Hans musikalske bidrag imponerer Musikkjournalist og VIF-mann Arild Rønsen. Foto: VIF-fotball.no Vis mer