Theresa Nielsen om konflikten med DBU:

VIFs Theresa Nielsen: Derfor er vi i konflikt med forbundet

Theresa Nielsen vil være en gammel fotballpike. Nå kan drømmen om VM og OL knuses.

KONFLIKT: Theresa Nielsen, dansk landslagsspiller og VIF-spiller om overgangen fra dansk til norsk fotball, suksessen i EM og om konflikten med forbundet.
Foto: Thomas Rasmus Skaug
KONFLIKT: Theresa Nielsen, dansk landslagsspiller og VIF-spiller om overgangen fra dansk til norsk fotball, suksessen i EM og om konflikten med forbundet. Foto: Thomas Rasmus Skaug Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Theresa Nielsen (31), dansk landslagsspiller som spiller for Vålerenga i Toppserien, har en imponerende CV. Fotballkarrieren toppet seg ytterligere da hun ble sølvvinner med Danmark i årets EM. I høst var Nielsen en av spillerne som måtte ta opp kampen om ny avtale mellom landslaget og det danske forbundet (DBU). Konflikten pågår fortsatt, men Nielsen mener den er viktig for at jentene skal kunne levere enda bedre enn i sommerens EM.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer