Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Viking antyder at Prahl sparkes

Kan ikke garantere at han leder laget i neste kamp.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Først klokka 22.35 i går kveld avsluttet Viking-styret krisemøtet hvor Tom Prahls framtid i klubben ble diskutert. Før styreleder Ole Rugland satte seg inn i sin Mercedes og kjørte hjem, åpnet han for at svensken får fyken i dag. På spørsmål fra Aftenbladet om Prahl fortsatt trener klubben tirsdag, svarte Rugland:

- Det ønsker jeg ikke å kommentere. Det vil bare føre til spekulasjoner, men det regner jeg da med.

I dag fortsatte Rugland å antyde at noe er i ferd med å skje.

- Jeg kan bekrefte at Tom Prahl fortsatt er trener i Viking. Vi vurderer situasjonen fortløpende, og jeg kan ikke si noe om han leder laget i neste kamp, sier han til NTB.

Østenstad mer sentral

Etter Vikings 1-2-tap hjemme mot Vålerenga 27.august, var Prahls stilling også oppe til diskusjon. Utfallet den gang ble at styret uttrykte full tillit til svensken. Samtidig ble flere tiltak iverksatt for å komme seg ut av uføret. Et av dem var å trekke sportslig leder Egil Østenstad nærmere inn mot laget - som av enkelte ble oppfattet som en erkjennelse av Prahls utilstrekkelighet.

En evaluering av disse tiltakene ble også gjennomført på møtet i går kveld.

- Jeg ønsker ikke å gi noen kommentar til den effekten disse har hatt, men vi ser jo i likhet med alle andre at situasjonen vår er svært alvorlig, sier Rugland til Aftenbladet.

image: Viking antyder at Prahl sparkes

Erlandsen nekter

Ifølge avisa har Arne Erlandsen, som nylig forlot IFK Göteborg, blitt observert i byen av flere - men Erlandsen selv nekter for at han er aktuell som ny trener.

Torsdag ankommer den populære eks-treneren Benny Lennartsson Stavanger, men bare for å delta i feiringen av klubbens seriemesterskap for 15 år siden.

De bør feire godt, for det kan bli lenge til neste gang.

Sju runder før slutt ligger Viking helt sist på tabellen, med begredelige 17 poeng på 19 kamper.

<B>HARDT PRESSET:</B> Sju runder før slutt ligger Viking helt sist på tabellen. I dag kan trener Tom Prahl få sparken. Her fortviler han etter 1-3-tapet mot Molde søndag.