- Viking avslo Ijeh-bud på 12 mill.

Fra Lyn. Spissen var i dag sjuk og sto over egentrening.

(Dagbladet.no): Tross at salgsobjektet Peter Ijeh ikke ble med Viking-troppen til turneringen i Brasil, skal han etter planen trene hjemme i Stavanger.

Dette ble det ikke noe av i dag, ettersom spissen hadde mageproblemer og måtte holde seg unna fysisk aktivitet.

- Han kommer på trening i morgen, forsikrer Gary Goodchild - juniortreneren som har ansvaret for Ijehs trening denne uka - for Stavanger Aftenblad.

- Lyn-bud på 12 millioner kroner

Og hvis fotballspilleren ikke er bedre innen morgendagens økt, må han til legen, opplyser Goodchil.

Samtidig skal Lyn ha lagt inn et nytt og forbedret Peter Ijeh-bud, på 12 millioner kroner.

Men budet ble kontant avvist, ifølge Rogalands Avis, som mener Viking er ute etter en sum i størrelsesordenen 15 millioner kroner.

Lyn får mer konkurranse?

MÅLFARLIG: Peter Ijehs teft foran mål burde gjøre at klubbene sto i kø for å kjøpe ham når han nå er tilgjengelig på markedet. Likevel er det ikke kjent at andre norske klubber enn Lyn har kastet seg inn i kampen om underskriften. Her er det Vålerengas Kjetil Wæhler som blir fraløpt. Foto: STIAN LYSBERG SOLUM/SCANPIX
MÅLFARLIG: Peter Ijehs teft foran mål burde gjøre at klubbene sto i kø for å kjøpe ham når han nå er tilgjengelig på markedet. Likevel er det ikke kjent at andre norske klubber enn Lyn har kastet seg inn i kampen om underskriften. Her er det Vålerengas Kjetil Wæhler som blir fraløpt. Foto: STIAN LYSBERG SOLUM/SCANPIX Vis mer

Ijeh-agent Kent Carlzon opplyste tidligere i dag at en spennende søreuropeisk klubb er ventet å komme på banen i løpet av dagen.

Vikings mål er sannsynligvis at budkrigen mellom de forskjellige klubbene skal bidra til å presse prisen i været.

(Dagbladet.no var tidligere i dag i kontakt med Peter Ijeh, som foreløpig ikke vil kommentere den fastlåste situasjonen)

• Les også: Ijeh ba Rösler om unnskyldning

- Viking avslo Ijeh-bud på 12 mill.