Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Viking avviser spillerkjøp

Til tross for mye skader den siste tida avviser Viking-direktør Bjarne Berntsen at klubben planlegger å hente inn forsterkninger før sesongslutt.

- Slik situasjonen er nå blir det ikke aktuelt å kjøpe nye spillere, sier Berntsen til Dagbladet.no

I enkelte medier ble det i dag hevdet at Viking var villige til å sette ny overgangsrekord for å sikre seg Ragnvald Soma fra Bryne. Dette avviser Berntsen på det sterkeste.

Grunnløse spekulasjoner

- Det er bare spekulasjoner og ingenting annet. På et direkte spørsmål fra en lokalavis i går svarte jeg at Ragnvald Soma er en bra spiller, og fordi han også har lokal tilknytning er det en spiller vi godt kunne tenkt oss i troppen. Vi har imidlertid ikke planlagt noen forespørsel hverken til Bryne eller andre klubber, sier Viking-direktøren.

Dermed blir det heller ingen overgang for Roger Nilsen, som i lang tid har signalisert at han ønsker seg til klubben.

- Vi kommer ikke til å kjøpe noen nye spillere før etter sesongen. Vi bruker de vi har, og skadesituasjonen er ikke så dramatisk som media skal ha det til. Vi har vært hardt rammet de siste ukene, men flere er allerede tilbake, så det er ingen skadekrise i Viking, sier Berntsen.

Dadason blir ut kontraktstiden

Den tidligere landslagsspilleren kan også fortelle at klubben har mottatt et bud fra Stoke på 1,6 millioner kroner (125 000 pund) for å la Rikardur Dadason dra til England før kontrakten går ut i oktober.

- Rikardur er under kontrakt med oss ut sesongen, og så lenge vi kjemper om medalje og europacup-spill blir det ikke aktuelt å la ham gå. Vi har gitt Stoke beskjed om at de minst må legge 4 millioner kroner (300 000 pund) på bordet for at vi skal gå med på en avtale, sier Bjarne Berntsen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media