Viking-back saksøkt for 400.000

Trakk seg etter boligkjøp.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Et boligkjøp til 4,7 millioner kroner skaper problemer for Viking-spilleren Maurice Ross. Backen er saksøkt for 400.000 kroner etter at han trakk et bud.

Ross skal ha lagt inn det høyeste budet i en budrunde og fikk tilslag på en enebolig på Hinna utenfor Stavanger. Kort tid etter at kjøpet var inngått, trakk Ross sitt bud.

- Dette har skapt et kjempeproblem for familien som skulle flytte til Tromsø. I en lang periode satt de med to hus, og familien ble tvunget til å selge huset på nytt, sier advokatfullmektig Ørjan Nilsen til Aftenbladet.

Han representerer selger. Familien solgte senere huset på nytt. Da fikk de 400.000 kroner mindre enn det Ross hadde tilbudt. Nilsen krever på vegne av familien å få dekket mellomlegget.

- Saken er veldig enkel. Selger hadde fått et skriftlig, underskrevet bud, og nå er det nå en gang slik i Norge at bordet fanger, sier Nilsen. Han hevder Ross hadde tilbud om forlik før saken nå havner i rettsapparatet.

Ross advokat, Belinda Taranger Ingebrigtsen, vil ikke kommentere saken. 4. mars skal saken behandles i Stavanger tingrett.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer