Viking-back saksøkt for 400.000

Trakk seg etter boligkjøp.

Et boligkjøp til 4,7 millioner kroner skaper problemer for Viking-spilleren Maurice Ross. Backen er saksøkt for 400.000 kroner etter at han trakk et bud.

Ross skal ha lagt inn det høyeste budet i en budrunde og fikk tilslag på en enebolig på Hinna utenfor Stavanger. Kort tid etter at kjøpet var inngått, trakk Ross sitt bud.

- Dette har skapt et kjempeproblem for familien som skulle flytte til Tromsø. I en lang periode satt de med to hus, og familien ble tvunget til å selge huset på nytt, sier advokatfullmektig Ørjan Nilsen til Aftenbladet.

Han representerer selger. Familien solgte senere huset på nytt. Da fikk de 400.000 kroner mindre enn det Ross hadde tilbudt. Nilsen krever på vegne av familien å få dekket mellomlegget.

- Saken er veldig enkel. Selger hadde fått et skriftlig, underskrevet bud, og nå er det nå en gang slik i Norge at bordet fanger, sier Nilsen. Han hevder Ross hadde tilbud om forlik før saken nå havner i rettsapparatet.

Ross advokat, Belinda Taranger Ingebrigtsen, vil ikke kommentere saken. 4. mars skal saken behandles i Stavanger tingrett.

(NTB)

VILLE IKKE HA HUSET LIKEVEL: Maurice Ross fikk tilslaget på et hus i Hinna utenfor Stavanger, med et bud på 4,7 millioner kroner. Men Viking-backen trakk seg, og familien måtte selge huset på ny. For 400 000 kroner mindre. Foto: SCANPIX
VILLE IKKE HA HUSET LIKEVEL: Maurice Ross fikk tilslaget på et hus i Hinna utenfor Stavanger, med et bud på 4,7 millioner kroner. Men Viking-backen trakk seg, og familien måtte selge huset på ny. For 400 000 kroner mindre. Foto: SCANPIX Vis mer