ØNSKET I ENGLAND: Rune Almenning Jarstein ønsker seg til utlandet, og landslagskeeperen er også ønsket i Championship-klubben Hull.Foto: Kent Skibstad / NTB Scanpix
ØNSKET I ENGLAND: Rune Almenning Jarstein ønsker seg til utlandet, og landslagskeeperen er også ønsket i Championship-klubben Hull.Foto: Kent Skibstad / NTB ScanpixVis mer

Viking bekrefter Hull-bud på Jarstein

- Har stor forståelse for at han ønsker å prøve seg ute.

Viking bekreftet fredag at de har mottatt bud på Rune Almenning Jarstein fra en engelsk klubb. Ifølge TV 2 kommer interessen fra mesterskapsserielaget Hull.

- Ja, jeg kan bekrefte at vi har hatt en dialog med og nå fått et tilbud fra en klubb i England, sier administrerende direktør Arne Larsen Økland i Viking til TV 2.

Etter det TV-kanalen erfarer har Hull, som ligger på 4.-plass i engelsk mesterskapsserie, lagt inn et bud på drøyt fem millioner kroner. Det er to millioner mindre enn det Viking angivelig ønsker for landslagskeeperen.

- Jeg ønsker ikke å si noe om beløp. Det jeg kan si er at vi har en dialog på gang, sier Økland.

Manchester United-innleide Ben Amos vokter for øyeblikket målet i Hull. Klubben skal ønske seg en mer permanent løsning og Viking vil ikke stå i veien for at Jarstein får muligheten i utlandet.

- Vi har gitt Rune beskjed om at han skal få muligheten dersom et godt nok bud kommer. Han er i en voksen alder og vi har stor forståelse for at han ønsker å prøve seg ute, sier Økland.

Jarstein hyret for kort tid siden inn Jim Solbakken som agent med håp om å komme seg ut.

- Det er noe jeg håper på og jobber hardt for. Jeg føler at jeg er klar for å ta steget nå, sa landslagskeeperen tidligere i uken.

(NTB)