Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Viking bekrefter Hull-bud på Jarstein

- Har stor forståelse for at han ønsker å prøve seg ute.

ØNSKET I ENGLAND: Rune Almenning Jarstein ønsker seg til utlandet, og landslagskeeperen er også ønsket i Championship-klubben Hull.Foto: Kent Skibstad / NTB Scanpix
ØNSKET I ENGLAND: Rune Almenning Jarstein ønsker seg til utlandet, og landslagskeeperen er også ønsket i Championship-klubben Hull.Foto: Kent Skibstad / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Viking bekreftet fredag at de har mottatt bud på Rune Almenning Jarstein fra en engelsk klubb. Ifølge TV 2 kommer interessen fra mesterskapsserielaget Hull.

- Ja, jeg kan bekrefte at vi har hatt en dialog med og nå fått et tilbud fra en klubb i England, sier administrerende direktør Arne Larsen Økland i Viking til TV 2.

Etter det TV-kanalen erfarer har Hull, som ligger på 4.-plass i engelsk mesterskapsserie, lagt inn et bud på drøyt fem millioner kroner. Det er to millioner mindre enn det Viking angivelig ønsker for landslagskeeperen.

- Jeg ønsker ikke å si noe om beløp. Det jeg kan si er at vi har en dialog på gang, sier Økland.

Manchester United-innleide Ben Amos vokter for øyeblikket målet i Hull. Klubben skal ønske seg en mer permanent løsning og Viking vil ikke stå i veien for at Jarstein får muligheten i utlandet.

- Vi har gitt Rune beskjed om at han skal få muligheten dersom et godt nok bud kommer. Han er i en voksen alder og vi har stor forståelse for at han ønsker å prøve seg ute, sier Økland.

Jarstein hyret for kort tid siden inn Jim Solbakken som agent med håp om å komme seg ut.

- Det er noe jeg håper på og jobber hardt for. Jeg føler at jeg er klar for å ta steget nå, sa landslagskeeperen tidligere i uken.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!