DISKUTERES: Det ble holdt spillermøte om hendelsen i går, og klubbens mediesjef, Ole Askeland, bekrefter overfor Dagbladet at det også ble holdt et møte om episoden før dagens trening. Foto: Carina Johansen  / NTB Scanpix
DISKUTERES: Det ble holdt spillermøte om hendelsen i går, og klubbens mediesjef, Ole Askeland, bekrefter overfor Dagbladet at det også ble holdt et møte om episoden før dagens trening. Foto: Carina Johansen / NTB ScanpixVis mer

Viking-direktøren kritiserer spilleren som varsler om alkohol-kultur

- Det er ikke slik vi vil ha det.

(Dagbladet): I går kunne Dagbladet avsløre at en Viking-spiller natt til mandag ble anholdt av politiet og lagt i håndjern etter en hendelse utenfor utestedet Backstage i Stavanger.

Etter hendelsen varslet en anonym spiller Dagbladet om det han kaller en drikkekultur i klubben og at denne er bekymringsfull.

- Når folk kommer sløve på trening, blir det et problem. Vi har klare retningslinjer å forholde oss til, men etter ferien er jeg sikker på at enkelte ansikter har blitt sett ute på byen oftere enn nødvendig, sa Viking-spilleren som ønsker å være anonym til Dagbladet.

Det ble holdt spillermøte om hendelsen i går. Klubbens mediesjef, Ole Askeland, bekrefter overfor Dagbladet at det ble holdt et møte om påstandene om en ukultur i forbindelse med alkoholbruk før dagens trening.

- Jeg kan bekrefte at vi har hatt et møte om saken før dagens trening, men jeg kan ikke gi noen detaljer om nøyaktig hva som ble sagt, sier Askeland.

Klubbens direktør Arne Larsen Økland sier at han ikke var til stede på møtet, men bekrefter overfor Dagbladet at temaet var gårsdagens uttalelser fra den anonyme Viking-spilleren.

Han sier også at han er en sterk motstander av at slike ting blir tatt opp anonymt i mediene framfor at det blir luftet internt i klubben

- Det er ikke slik vi vil ha det. I henhold til våre regler skal ting tas opp internt. Vi har det veldig høyt under taket i Viking. Spillerne skal kunne ta opp alt, sier han.

Dagens trening, som skulle startet klokka 10, ble forsinket på grunn av møtet.