Viking dødelig effektive

Viking var effektive på dødballene og vant en viktig borteseier mot Tromsø.

- Vi har spilt bedre før, men jeg er meget godt fornøyd med resultatet. Det er ikke mange lag som kommer fra Alfheim med så mange mål, konstaterte Viking-trener Benny Lennartsson etter 5-2-seieren på Alfheim.

Lennartsson var mest fornøyd med hjemvendte Erik Fuglestad. Det var hans presise cornere og frispark samt solid hodespill som senket Tromsø i denne kampen.

Finnen Hannu Tihinen scoret for andre gang på rad, og han angrer definitivt ikke på at han valgte Viking framfor Tromsø. For Tromsø var nemlig også ute etter forsvareren.

- Jeg angrer slett ikke på valget. Viking spiller en type fotball som jeg liker veldig godt. Mye spill langs bakken gjør at alle våre tekniske spillere kommer til sin rett. Det var veldig godt med en ny seier. Viking er skikkelig i «dytten» nå, men jeg er overrasket over at vi scoret så mange mål her i Tromsø, sa Tihinen.

I Tromsø er ikke stemingen den aller beste for tiden. «Gutan» spilte en ny dårlig kamp, og laget fra ishavsbyen har nå sluppet inn 20 mål på åtte kamper.

- Det er veldig tungt å være TIL-trener for tiden. Dette var noe av det dårligste jeg har sett av Tromsø på Alfheim i min tid som trener for klubben, sa trener Terje Skarsfjord.

(NTB)