Viking dropper ny Ijeh-kontrakt

- Kom skjevt ut i år, sier Østenstad.

Peter Ijeh var Vikings målgarantist, men i år har målene uteblitt. Stavanger-klubben har ingen planer om å forlenge spissens kontrakt.

Ijeh har kontrakt med Viking ut 2009-sesongen, og det ser ut til at nigerianeren da vil være ferdig med spill for «Siddisene».

- Vi har en avtale med Peter som strekker seg ut sesongen 2009. Vi har ingen planer om å diskutere en lengre kontrakt med ham, sier Vikings sportsdirektør Egil Østenstad til aftenbladet.no.

Ijeh var Vikings store helt i 2006 og 2007, men har ikke fått det til å stemme i år. Han ønsket seg vekk fra klubben før sesongstart, men fant ingen andre klubber.

- Både han selv og forholdet mellom Ijeh og oss kom skjevt ut i år. Han har i tillegg vært gjennom to omfattende skader, og det har preget ham, sier Østenstad.

(NTB)

DROPPES: Det har ikke stemt for Peter Ijeh i år, og Viking har ingen planer om å gi spissen ny kontrakt. Foto: HÅKON MOSVOLD LARSEN/SCANPIX
DROPPES: Det har ikke stemt for Peter Ijeh i år, og Viking har ingen planer om å gi spissen ny kontrakt. Foto: HÅKON MOSVOLD LARSEN/SCANPIX Vis mer
Viking dropper ny Ijeh-kontrakt