Viking er trenernes gullfavoritt

Men Rösler tror mest på Brann.

(Dagbladet.no): 1991. Alf-Kåre Tveit, Lars Gaute Bø, Trond Egil Soltvedt og Børre Meinseth.

Det virker unektelig lenge siden Viking vant Tippeligaen.

Nå tror et flertall av årets Tippeligatrenere at seriegullet igjen finner veien til vestlandsbyen med det svarte gullet, skriver fotball.no.

Godset-trener Ronny Deila, Tromsø-sjef Steinar Nilsen, Molde-trener Kjell Jonevret og Stabæks suksess-svenske Jan Jönsson holder alle en knapp på Uwe Röslers Viking.

- Viking ser sterke ut , og det gjør også Brann. Vi er ikke så langt unna vi heller, men hvem som helst av topp fem fra i fjor kan vinne, sier Jönsson.

Uwe Rösler har forsøkt å dysse ned favorittstempelet på eget lag og mener Brann er en naturlig favoritt.

- De har vært i teten de siste fem-seks årene og de har et bra lag med en flott stadion og mange tilskuere. Brann er mitt tips, fastslår Viking-treneren.

Tror på Brann gjør også Mons Ivar Mjelde, mens verken LSK-trener Tom Nordlie eller RBK-sjef Trond Henriksen tør tippe en vinner i det mange spår til å bli en spesielt jevn Tippeliga.

LER HAN I OKTOBER?: Det tror Uwe Röslers trenerkolleger, men Brann spås også å henge med i gullkampen av fire trenere. Foto: Alf Ove Hansen/Scanpix
LER HAN I OKTOBER?: Det tror Uwe Röslers trenerkolleger, men Brann spås også å henge med i gullkampen av fire trenere. Foto: Alf Ove Hansen/Scanpix Vis mer

Om én dag får vi første indikasjon på om Martin Andresens Vålerenga har kapasitet til å henge med i toppen fra starten av.

Følg Vålerenga-Aalesund direkte på Dagbladet.no kl.19.00.

Viking er trenernes gullfavoritt
<B>TROR PÅ REPRISE:</B> Og det ville kanskje virket rart om Mons Ivar Mjelde skulle tro på en nedtur før sesongstart.