Viking-fansen har fått spissen de ønsket seg

Vikinghordene betaler 400 000 for Sæternes.

TILBAKE TIL VIKING: 14 år etter at han sist var i klubben er Bengt Sæternes igjen klar for Viking. Her i spill for Vålerenga mot Hønefoss og Umaru Bangura. Foto: Terje Bendiksby, Scanpix
TILBAKE TIL VIKING: 14 år etter at han sist var i klubben er Bengt Sæternes igjen klar for Viking. Her i spill for Vålerenga mot Hønefoss og Umaru Bangura. Foto: Terje Bendiksby, Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Bengt Sæternes er tilbake i Viking, der han spilte i 1996. I mellomtida har spissveteranen vært i Odd, Bodø/Glimt, Brugge, Brann, OB og sist Vålerenga.

- Jeg føler at jeg har noe ugjort her siden forrige gang jeg var i klubben. Det spilte en veldig viktig rolle i valget mitt, sier Sæternes til TV 2 Sporten.

Det var også viktig for Sæternes at supporterne i Vikinghordene blar opp 400 000 kroner for å hjelpe klubben å betale ham.

Og Hordene er godt fornøyd med investeringen sin.

- Det var den typen spiss Viking uttalte at de jaktet på. Det var også årsaken til at vi ville bidra, sier supporterleder Geir Inge Fiskebekk til  Stavanger Aftenblad.

Han fikk ikke fornyet kontrakten med Vålerenga etter årets sesong, og har vært ønsket av Viking og Sandefjord.

Egersunderen har skrevet kontrakt med Stavanger-klubben ut 2012. Sæternes fyller 36 år i januar, men alderen bekymrer ikke klubben.

- Rutinerte spillere er  bare en styrke om de er veldig motiverte og i god fysisk form. Dette har vi diskutert nøye med Bengt, og vi er veldig trygge på at han er motivert for å gjøre en god jobb. Vi trenger sånne spillere for å hente det beste ut av ungguttene våre, sier sportsdirektør Egil Østenstad til klubbens hjemmeside.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer