Viking-fansen ønsker seg Hareide

Mener Röslers avgang var nødvendig.

TRENGTE FORANDRING: Viking-fansen synes resultatene var for dårlige med Uwe Rösler. Foto: ERLING HÆGELAND / Dagbladet
TRENGTE FORANDRING: Viking-fansen synes resultatene var for dårlige med Uwe Rösler. Foto: ERLING HÆGELAND / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): Uwe Rösler er ferdig i Viking, og etter en 10. plass i Tippeligaen er det ikke mye sorg å spore hos supportergruppa Vikinghordene.

- Det var nødvendig. Rösler er sikkert en god trener. Men han har ikke fungert i Viking. Det har slått feil ut, sier Vikinghordene-leder Geir Inge Fiskebekk til Dagbladet.Hareide ønsket Nå skal Viking ha ny trener og fanslederen er klar på hvem han ønsker seg.

- Ja, mitt personlige ønske er selvfølgelig en type som Åge Hareide, eller Jan Jönsson. Og det må bli han som er ledig, sier Fiskebekk.Hareide er veldig ledig, selv om han tygger på et tilbud fra en svensk superettanklubb og er blitt koblet til Rosenborg som Erik Hamrén-erstatter.

- Jeg tror Hareide er treneren som kan få det til med Viking, han har både erfaring og kunnskap.Ingen spillestil Supporterlederen mener spillerne må ta noe av skylda for sesongens svake resultater under Rösler

- Jeg føler at spilerne ikke har gjort det han ville. Samtidig har Rösler gjort det for komplisert, for mange faktorer i spillet. Han klarte ikke å få til en klar spillestil, sier Fiskebekk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer