- Viking fikk et godt inntrykk av Rösler

Og tyskeren er sikker på at han er rett mann.

(Dagbladet.no): Uwe Rösler er meget interessert i bytte jobb med Tom Nordlie, treneren som offisielt overtok tyskernes jobb på Åråsen i går.

I går kveld gikk Rösler i møte med Viking-ledelsen i oljebyen. Overfor Stavanger Aftenblad er den tidligere LSK-treneren meget positiv til overta styringen av Viking.

- Jeg er ikke i tvil om at jeg er rett mann for Viking. Jeg har trent Lillestrøm i to sesonger og bevist hva jeg står for, sier Rösler til avisa.

Den tidligere Premier League-proffen mener resultatene hans viser klart at han holder mål,  med to fjerdeplasser og to finaleplasser på to sesonger.

Dessuten mener 38-åringen at det ikke går an å ser bort fra stjernene han mener han har skapt i gulsvart: Robert Koren, Michael Mifsud og Bjørn Helge Riise.

- Det er bare å ta en titt på alle de klassespillerne vi har fått fram i klubben de siste to årene, sier Rösler til avisa.

Viking-direktør Egil Østenstad sier til Dagbladet.no at klubben ikke har gitt Rösler noe tilbud. Viking er fortsatt ikke ferdig med intervjurunden de skal gjennom.

- Uwe er en av kandidatene vi ønske å han inn i første runde. Vi har flere kandidater vi ønsker å prate med, og så blir det naturlig å ta en oppsummering etter det.

RÖSLER TROR HAN ER RETT MANN: Uwe Rösler er stolt av jobben han gjorde i LSK, og Viking-direktør Egil Østenstad sier at tyskeren gjorde et godt inntrykk på klubbledelsen i går kveld. Foto: Scanpix
RÖSLER TROR HAN ER RETT MANN: Uwe Rösler er stolt av jobben han gjorde i LSK, og Viking-direktør Egil Østenstad sier at tyskeren gjorde et godt inntrykk på klubbledelsen i går kveld. Foto: Scanpix Vis mer

- Hvilket inntrykk fikk dere av Rösler?

- Vi fikk et godt inntrykk av han.

Viking-fans må smøre seg med tålmodighet, Østenstad antyder at ingen trener blir klar før tidligst i neste uke. Det er ikke mange flere som skal inn for å presentere seg for siddisene, og Viking vil gjerne ha ny trener på plass.

- Har du noensinne god tid i fotball? Vi ønsker en avklaring så fort som mulig. Men samtidig må vi få den løsningen som er rett for Viking, sier Østenstad.

Viking er også blitt koblet til Nils Johan Semb og Sandefjord-trener Tor Thodesen.

- Viking fikk et godt inntrykk av Rösler