Viking forhandler om Ødegaard

Nærmer seg avtale med RBK.

(Dagbladet.no): Viking forhandler med Rosenborg om en overgang for Alexander Ødegaard, bekrefter sportslig leder Egil Østenstad overfor Rogalands Avis.

- Det stemmer at vi nærmer oss en avtale med Rosenborg, men fortsatt gjenstår det mye før Ødegaard er klar for Viking. Blant annet må vi også bli enige med spilleren om hans personlige kontrakt, sier Østenstad.

Branns sportslige leder Per-Ove Ludvigsen forteller til Bergensavisen i dag at Brann ønsket å leie Ødegaard fra Rosenborg, men Rune Bratseth sa nei takk.

Ludvigsen sier videre at såvidt han forstår, er Ødegaard «klar for en overgang til Viking», men det avvises altså av Østenstad.

Rogalands Avis hevder også å ha kilder på at Viking har lagt inn et konkret bud på Ødegaards RBK-kollega Thorstein Helstad, som skal ha blitt avvist av Rosenborg.

Helstad sa tidligere i uka at han ønsker å bli i Rosenborg, i alle fall om klubben ikke kjøper en ny spiss.

ØNSKET AV VIKING: Vikings sportslige leder Egil Østenstad sier klubben nærmer seg en avtale med Rosenborg om en overgang for angriperen Alexander Ødegaard. Foto: Scanpix
ØNSKET AV VIKING: Vikings sportslige leder Egil Østenstad sier klubben nærmer seg en avtale med Rosenborg om en overgang for angriperen Alexander Ødegaard. Foto: Scanpix Vis mer