Viking fortsetter spillerjakt på Island

Toni Kallio og Ronny Deila blir ikke klare nå.

Toni Kallio blir ikke Viking-spiller nå. Det blir heller ikke Odd Grenlands Ronny Deila.

Viking-trener Roy Hodgsons tur til Finland fredag ga ikke umiddelbar uttelling. Etter å ha studert HJK-midtstopperen Toni Kallio nærmere, har Viking bestemt seg for ikke å signere ham nå, men følge ham på nært hold videre.

- Vi er ikke overbevist om at Kallio er spilleren vi trenger, derfor gjør vi ikke noe mer foreløpig. Kanskje blir han en mann for neste sesong, sier Hodgson til Stavanger Aftenblad.

Odd Grenlands Ronny Deila har tidligere vært nevnt i Viking-sammenheng. Daglig leder i Skien-klubben, Tom Helge Rønning, avviser imidlertid en overgang før overgangsperioden ender 31. august.

- Å selge til Viking nå er helt uaktuelt. Da må i tilfelle Viking komme med en pengesum langt over det noen norsk klubb er villig å betale. Ikke har vi hørt noe fra Viking heller, understreker Rønning.

Både Hodgson og Viking-direktør Bjarne Berntsen understreker vel å merke at målet fortsatt er å styrke laget straks. Derfor fikk klubbens assistenttrener Geir Lunde lørdag beskjed om å sette seg på et fly til Island. Der så han Vikingur mot Fylkir i Reykjavik.

(NTB)

IKKE TIL VIKING NÅ: Odd Grenland avviser at det er aktuelt å selge Ronny Deila før overgangsvinduet lukkes.