Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Viking «ga bort» to poeng

- Dette var skikkelig surt. Vi hadde seieren i lomma, men ga bort to poeng i sluttminuttet. Utilgivelig, sa Vikings Magnus Svensson etter 3-3 mot Glimt i Bodø. Aasmund Bjørkan reddet hjemmelaget på overtid.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Svensson var ikke den eneste som hang med hodet etter oppgjøret på Aspmyra. Viking så ut til å dra seieren i land da innbytter Bjørn Berland satte 3-2 åtte minutter før slutt. Berland så for tredje gang på en uke ut til å spikre en seier med lagets tredje mål etter å ha kommet inn fra benken.

- Jeg var sikker på at jeg hadde avgjort. Alt lå til rette for oss, men så rotet vi det til på slutten. Skikkelig ergerlig, sa Berland som brukte bare seks minutter på å finne veien til nettmaskene.

Vraket Staurvik

Før kampen hadde Glimt-trener Dag Opjordsmoen overraskende vraket Tom Kåre Staurvik og keeper Clas André Guttulsrød. Etter to strake kalas-tap måtte veteranene finne seg i å sitte på benken.

- Tullete. Jeg er skikkelig misfornøyd, sa Tom Kåre Staurvik forsiktig. Han fikk slippe til de siste ti minuttene.

Trener Opjordsmoen pakket inn forklaringen godt, men endte opp med at Staurvik hadde mistet steget og trengte hvile.

- Guttulsrød har slitt med en vond albue og har ikke fått trent skikkelig, fortsatte treneren. Erstatter Tor Egil Horn i Glimt-målet klarte seg fint. Han kan ikke lastes for noen av baklengsmålene.

Lurte Bø

Hjemmelaget åpnet friskt. Bengt Sæternes varmet tilskuerne med en fulltreffer allerede etter fire minutter. Men etter et drøyt kvarter låste det seg, og gjestene tok over.

Tom Sanne utliknet før pause. Audun Helgason fulgte opp med 2-1 kvarteret ut i andre omgang, men Eivind Eriksen sendte Glimt tilbake i kampen med en pen volley. Deretter gjorde Bjørn Berland jobben før Aasmund Bjørkan lurte Lars Gaute Bø i siste spilleminutt.

- Et kjærkomment poeng for oss. Det så svart ut, på stillingen 2-3 og med to braktap i bakhodet. Jeg er glad vi fikk det ene poenget og et pusterom. Men her er det fortsatt mye å jobbe med, forsikret Dag Opjordsmoen.

(NTB)