Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Viking går 16 millioner i minus

Viking står i fare for å få et underskudd på 16 millioner denne sesongen. Det er fraværet av lukrative spillersalg som er hovedårsaken til det dårlige resultatet.

Årets sesong er første gang Stavanger-klubben budsjeterer med salg av spillere. Ifjor tjente klubben 15 millioner på Magnus Svensson (Brøndby) og Thomas Solberg (Aberdeen), men så langt i år har ikke klubben solgt noen spillere.

- Situasjonen er en utfordring. Men jeg innser at det vil bli vanskelig å oppnå salg som budsjettert i år, sier Ole Rugland i Viking til Rogalands Avis.

Det betyr imidlertid ikke at Viking ikke mister spillere denne sesongen. Islendingene Rikardur Dadason og Audun Helgason har allerede skrevet under for henholdsvis Stoke og Lokeren, men begge går gratis som Bosman-spillere.

- Vi kunne fått inn litt ved å selge Rikhardur Dadason og Audun Helgason nå, men jeg synes summene var for små, sier Rugland.

(Dagbladet.no)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media