Viking gjorde kort prosess

Viking brukte bare åtte minutter på å avgjøre sesongavslutningen mot sølvvinner Molde i dag. På den korte tiden scoret vertene to ganger.

Alt av betydning skjedde før pause i en kamp der bare æren sto på spill. Viking-publikummet måtte si farvel til to populære ansikter.

Christian Flindt Bjerg, som stoppet på 11 scoringer denne sesongen, forlater klubben og fortsetter karrieren i Odd Grenland. Han satte punktum for Viking-tiden da han gjorde 3-1.

Hva framtiden bringer fotballmessig for Vegard Skogheim, er ennå usikkert. Han erstattet Flindt Bjerg like etter pause. Skogheim er ønsket i Kongsvinger, men 32-åringen kan også komme til å avslutte karrieren som toppspiller til fordel for annet arbeid.

Svensson imponerte

Trond Andersen var så uheldig å lage selvmål etter seks minutter, og spillet hadde bare såvidt kommet igang etter det før Ronny Kristensen økte til 2-0.

Molde ga ikke opp og reduserte ved Stian Ohr, men da Flindt Bjerg traff rett, var kampen avgjort.

Vikings Magnus Svensson imponerte igjen stort. Den svenske løpsmaskinen var involvert i alle hjemmelagets mål, og takket på den måten for utmerkelsen som årets Viking-spiller. Den ble han tildelt før avspark på Stavanger stadion.

Unge Stian Ohr viste at Molde har flere ynglinger å ta av. Han scoret gjestenes mål og var god den timen han fikk spille.

(NTB)