Viking gjorde kort prosess

Viking brukte bare åtte minutter på å avgjøre sesongavslutningen mot sølvvinner Molde i dag. På den korte tiden scoret vertene to ganger.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Alt av betydning skjedde før pause i en kamp der bare æren sto på spill. Viking-publikummet måtte si farvel til to populære ansikter.

Christian Flindt Bjerg, som stoppet på 11 scoringer denne sesongen, forlater klubben og fortsetter karrieren i Odd Grenland. Han satte punktum for Viking-tiden da han gjorde 3-1.

Hva framtiden bringer fotballmessig for Vegard Skogheim, er ennå usikkert. Han erstattet Flindt Bjerg like etter pause. Skogheim er ønsket i Kongsvinger, men 32-åringen kan også komme til å avslutte karrieren som toppspiller til fordel for annet arbeid.

Svensson imponerte

Trond Andersen var så uheldig å lage selvmål etter seks minutter, og spillet hadde bare såvidt kommet igang etter det før Ronny Kristensen økte til 2-0.

Molde ga ikke opp og reduserte ved Stian Ohr, men da Flindt Bjerg traff rett, var kampen avgjort.

Vikings Magnus Svensson imponerte igjen stort. Den svenske løpsmaskinen var involvert i alle hjemmelagets mål, og takket på den måten for utmerkelsen som årets Viking-spiller. Den ble han tildelt før avspark på Stavanger stadion.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer