Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Viking håper på Sanne

Viking håper Tom Sanne velger å fortsette i klubben etter storkampen mot Bodø/Glimt i går. Sanne vurderer å gi seg med fotball for å prioritere studier.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Viking lå lenge under 1-0 mot Bodø/Glimt på Aspmyra i går. Et sjølmål av Christian Steen, og scoring av Jørgen Tengesdal snudde kampen for rogalendingene.

Tom Sanne var banens beste spiller, og ble tildelt sju poeng på Dagbladets spillerbørs. Etter kampen ble han skamrost av Viking-trener Benny Lennartsson som håper Sanne velger fotball i Viking neste sesong.

- Tom har en unik måte å spille fotball på. Det er bare han og Petter Rudi som har slike vanvittige klyv. Jeg håper han blir værende også neste sesong, men valget er hans, sier Lennartsson til Rogalands Avis.

Etter storkampen i Bodø åpner Sanne døra for videre spill i Viking.

- Jeg er enig i at det blir for dumt å legge fotballskoene på hyllen når det går så bra, sier Sanne til avisa.

Men storspilleren kan ikke love Stavanger-folket at han fortsetter.

- Nei, det kan jeg ikke. Men nå er sjansen stor for at jeg fortsetter. Jeg skal i et nytt møte med Viking-ledelsen i løpet av uken.

(Dagbladet.no)