Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Viking har full tillit til Hareide

- Vi har tro på tiltakene som er presentert, sier styrelederen.

UNDER PRESS: Åge Hareide og Viking ligger sist i Tippeligaen. Nå vil Hareide prioritere å bruke kun en formasjon.
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / Scanpix
UNDER PRESS: Åge Hareide og Viking ligger sist i Tippeligaen. Nå vil Hareide prioritere å bruke kun en formasjon. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / Scanpix Vis mer

(Dagbladet): I dag har Viking-trener Åge Hareide og sportsdirektør Egil Østenstad lagt fram en plan for hvordan Stavanger-laget skal komme seg bort fra bunnplassen i Tippeligaen.

I sju timer satt Viking-ledelsen i møte med det sportslige apparatet.

- Vi har tro på de tiltakene Åge (Hareide) og Egil (Østenstad) har presentert for oss, sier styreleder Ole Rugland til Aftenbladet.no.

Rendyrke formasjonen Før møtet tok Hareide en prat med spillerne sine.

- Vi ble enige om at vi skal ha fokus på én formasjon og dyrke den framover. Det blir viktig for å skape trygghet og tro i en tøff periode for spillerne. Hvilken formasjon og hvilket system det dreier seg om, vil jeg ikke si noe om nå. Vi skal snu dette sammen,sier han til Stavanger Aftenblad.

- Lett å være etterpåklok Ifølge avisa skal det være misnøye i spillergruppa på grunn av regelmessige formasjonsendringer og spillerbytter.

Viking har bare tatt seks poeng på ni seriekamper denne sesongen. Søndag tapte laget 2-0 mot Aalesund.

- Vi har endret mellom fire formasjoner og det er bare i de siste kampene. Vi har slitt og har prøvd å finne en vei ut av dette.  Det er alltid lett å være etterpåklok, sier Hareide.

Hareide selv har tro på at ting skal snu.

- Jeg er et følelsesmenneske. Og jeg sliter med å skjule skuffelsen der og da. Folk kan mene hva de vil. Vi skal snu dette sammen. sier Hareide.

SKAL STÅ SAMMEN: Nå skal alle i klubben stå sammen, mener Hareide. Her sammen med Erik Nevland. Foto: Tommy Ellingsen / Scanpix
SKAL STÅ SAMMEN: Nå skal alle i klubben stå sammen, mener Hareide. Her sammen med Erik Nevland. Foto: Tommy Ellingsen / Scanpix Vis mer