Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Viking-helten sjekket for doping etter kunstmålet

- Fjerde eller femte gang.

1-0:  Björn Daníel Sverrisson sendte ballen i krysset etter 22 minutter mot Vålerenga mandag kveld. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
1-0: Björn Daníel Sverrisson sendte ballen i krysset etter 22 minutter mot Vålerenga mandag kveld. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer

Vålerenga - Viking 0-2 (0-1)

ULLEVAAL (Dagbladet): Björn Daniel Sverrisson (25) scoret det som kan bli årets mål da Viking slo Vålerenga 2-0 mandag kveld.

Etter 22 minutter la han ballen til rette, og skrudde den som en banan opp i krysset fra rundt 20 meter. Aslak Falch i Vålerenga-målet var sjanseløs.

Etter kampen ble Sverrisson tatt ut i dopingkontroll på Ullevaal stadion. Dermed tok det over én time og et kvarter før han møtte skrivende presse.

- Det er fjerde eller femte gang dette skjer. Kjedelig når vi har vunnet, og jeg bare ville dra på hotellet og feire, sier han til Dagbladet.

Les kampreferat her

Taxi Også Vikings andre målscorer - Mathias Bringaker - måtte en tvunget tur innom toalettet. Så lang tid drøyde det at Viking-bussen bare måtte kjøre.

- Vi får komme etter i taxi, sier Sverrisson, som lo av påstander om at du kanskje må ha noe innabords når du scorer et sånt mål.

Viking sørget for en kanonstart på Tippeligaen. Ikke minst var det en opptur for islandske Sverrisson som var ute med leddbåndsskade i fjor.

Så langt nede var han at han måtte ha hjelp av en psykolog.

Nå håper midtbanespilleren å ha levert inn en habil søknad til det islandske landslaget som skal spille i EM-sluttspillet til sommeren. Han har fem landskamper.

- Jeg kjente med en gang at jeg traff, sier han om drømmemålet.

Rekdal: - Surt - Det første målet til Viking er det ingen som kan forsvare seg mot, sier Vålerenga-trener Kjetil Rekdal.

- Tapet var surt. Vi fortjente bedre, men fotball handler om å score mål.

Vålerenga hadde både ball og sjanser, men ikke målscorerne.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media