Viking henter Bjørdal

Enig med Glimt om stopperen.

NY TIPPELIGASJANSE: Johan L Bjørdal ble med Glimt ned i adeccoligaen. Nå er stopperen straks klar for Viking. Foto: Rune S. Bertinussen  / SCANPIX
NY TIPPELIGASJANSE: Johan L Bjørdal ble med Glimt ned i adeccoligaen. Nå er stopperen straks klar for Viking. Foto: Rune S. Bertinussen / SCANPIXVis mer

Viking er blitt enig med Bodø/Glimt om en overgang for stopperen Johan Lædre Bjørdal.

Viking-trener Åge Hareide ønsker også at Markus Halsti kommer til Stavanger, og klubben har bydd på Malmö FF-forsvareren.

Det som gjenstår for Bjørdal er forhandlinger om den personlige kontrakten, samt den medisinske testen.

- Det er utrolig positivt at klubbene er enig, og det er veldig kjekt at Viking viser interesse for meg, sier Bjørdal til Aftenbladet.no.

- Jeg vil egentlig ikke kommentere dette fordi det handler om pris og slike ting som egentlig er Egil Østenstad sitt bord. Men vi tar gjerne begge to, sa Viking-trener Hareide til Rogalands Avis.

Viking håper også å sikre seg en avtale med Stefan Gislason, men islendingen er fortsatt i forhandlinger med danske Brøndby om en sluttpakke.

- Vi har forhørt oss med begge spillernes klubber om mulighetene for å hente dem. Det kommer som sagt an på pris og på hva som skjer med Gislason og Brøndby, sa Hareide.

Brøndby har gitt Gislason et forslag til sluttavtale, men islendingen har foreløpig ikke tatt en beslutning om den er god nok.

- Vi er ikke helt enig med Gislason ennå. Vi mener vi har tilbudt ham en god pakke, og den går han og tygger litt på nå, sa Brøndby-direktør Jan Groth Møller til RA.

(NTB)

FINSK VIKING? Markus Halsti (i midten) spiller privatlandskamp for Finland mot Polen i 2008. Viking har bydd på Malmö-forsvareren. Foto: Katia Christodoulou, EPA/Scanpix
FINSK VIKING? Markus Halsti (i midten) spiller privatlandskamp for Finland mot Polen i 2008. Viking har bydd på Malmö-forsvareren. Foto: Katia Christodoulou, EPA/Scanpix Vis mer