Viking kan få svensk trener

Tom Prahl het kandidat.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Den avtroppende Malmö FF-treneren Tom Prahl trekkes fram som en het kandidat til å overta trenerjobben i Viking etter Roy Hodgson. Svensken var på besøk i Stavanger for halvannen uke siden.

- Jeg har vært på besøk i Stavanger og sett på forholdene. Fra svenske klubber har det også kommet henvendelser. Før oktober er omme, vil jeg ta en beslutning, sier Prahl til Stavanger Aftenblad.

Styreleder i Viking, Ole Rugland, sier til avisa at klubben fortsatt arbeider med flere kandidater, selv om lista ikke er så lang som den var. Hodgson skal fortsette i klubben fram til august, men Rugland går ikke med på at Viking har god tid av den grunn.

- Nei, det er feil å si. Vi utsetter ikke ansettelsen til våren. Trenerutvalget jobber intensivt med denne saken nå. Målet er å ha ny trener klar før jul. Vi vil ha ro før neste sesong begynner, sier han.

Ståle Solbakken har takket nei til Viking-jobben, mens Nils Johan Semb også har vært nevnt som en av de heiteste kandidatene.

TIL VIKING? Tom Prahl (i blått) instruerer Malmö FF-spillerne. Svensken er en av flere kandidater til jobben som Viking-trener. Foto: EPA/Scanpix
TIL VIKING? Tom Prahl (i blått) instruerer Malmö FF-spillerne. Svensken er en av flere kandidater til jobben som Viking-trener. Foto: EPA/Scanpix Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer