Viking kjøpte Bertelsen likevel

Ny avtale med FFK.

(Dagbladet.no): Onsdag ble Trond Erik Bertelsen sendt i retur fra Viking til Fredrikstad, etter at stavangerklubben ikke likte resultatet av legeundersøkelsen på venstrebacken.

I dag snudde Viking, rogalendingen kjøpes av FFK og får en fireårskontrakt, melder siddisenes hjemmeside.

- Hvorfor henter dere Bertelsen noen dager etter at han strøk på legetesten?

- Vi er enig om en avtale innenfor samme ramme som sist, men som selvfølgelig er noe annerledes enn den opprinnelig var, sier Viking-direktør Egil Østenstad til Dagbladet.no.

- På hvilken måte?

- Jeg har ikke noen kommentar til innholdet i avtalen med FFK og spilleren selv. Men i avtalen med FFK ligger det i sakens natur at den ikke er helt lik slik den var tenkt i utgangspunktet.

- Så FFK får betydelig mindre penger?

- Det får tida vise. Det har litt med den totale verdien av avtalen å gjøre.

Ifølge Viking gjenstår bare en signering før Bertelsen flytter for godt til Stavanger.

SPILLER IKKE DENNE SESONGEN: Viking kjøper Trond Erik Bertelsen slik at han får trent seg opp i hjemtraktene i Rogaland. Her er venstrebacken på treningssamling. Foto: Scanpix
SPILLER IKKE DENNE SESONGEN: Viking kjøper Trond Erik Bertelsen slik at han får trent seg opp i hjemtraktene i Rogaland. Her er venstrebacken på treningssamling. Foto: Scanpix Vis mer

- Det eneste som nå mangler er at Trond Erik skriver under kontrakten og at han blir formelt spilleklar. Vi er uansett enige med Trond Erik om betingelsene i hans kontrakt, så det er bare en formalitet, sier Østenstad til Vikings hjemmeside.

Viking regner ikke med å få Bertelsen på banen denne sesongen.