Viking-kometen lover scoring hvis han får sjansen mot Molde

- Da setter jeg den.

SLO GJENNOM: Jón Dadi Bödvarsson (21) skjøt seg inn i Viking-supporternes hjerter med tre mål på sesongens tre første kamper. Her er han avbildet etter matchvinnerscoringen borte mot Lillestrøm 12. april.
Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
SLO GJENNOM: Jón Dadi Bödvarsson (21) skjøt seg inn i Viking-supporternes hjerter med tre mål på sesongens tre første kamper. Her er han avbildet etter matchvinnerscoringen borte mot Lillestrøm 12. april. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Følg Molde - Viking i Dagbladets Fotballstudio kl. 18

STAVANGER (Dagbladet): Jón Dadi Bödvarsson fikk heltestatus i Stavanger etter tre mål på 59 minutter som innbytter i løpet av sesongens tre første kamper. Så sa det stopp. Mot Molde vil 21-åringen ende måltørken.

- Jeg tenker alltid på å score mål. Nå har jeg ikke gjort det på seks kamper, men jeg synes likevel jeg har spilt bra. Derfor er jeg rolig og avslappet. Hvis sjansen kommer mot Molde, setter jeg den, er Jón Dadi Bödvarssons selvsikre melding overfor Dagbladet.

I meldingen ligger det en god porsjon selvtillit - kombinert med en oppfatning av egne prestasjoner som harmonerer med omvgivelsenes.

For selv om målene har uteblitt etter at Bödvarsson tok Fotball-Norge med storm i sesonginnledningen, har 21-åringen tidvis framstått som et Viking-angrep alene. Med sine 190 centimeter, enorme hurtighet og solide fysikk, besitter islendingen alle komponentene en toppspiss trenger. I møtet med serieleder Molde i kveld, venter trolig et kampbilde som passer ham perfekt.

- For jeg er rask og trives med et stort bakrom, minner Bödvarsson om.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer