Mjøndalen slo Viking i Stavanger

Viking med flaut tap for Mjøndalen

Viking er tilbake i hverdagen og fikk med 0-2 hjemme mot Mjøndalen oppleve at livet i 1. divisjon kanskje ikke blir noen dans på roser.

DUELL: Vikings Tommy Høiland (t.v) i duell med Mjøndalens Sondre Solholm Johansen i kampen mellom Viking og Mjøndalen på SR-Bank Arena.
Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix
DUELL: Vikings Tommy Høiland (t.v) i duell med Mjøndalens Sondre Solholm Johansen i kampen mellom Viking og Mjøndalen på SR-Bank Arena. Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

De mørkeblå startet med 2-0 borte mot Kongsvinger 2. påskedag, men det var lite som tydet på at laget skulle slå følge med Sandnes Ulf som eneste lag med full pott etter to serierunder. Det var et uvanlig blekt og tafatt hjemmelag.

Viking kom under med 0-1 da Mads Hansen fant nettmaskene etter åtte minutter. Etter eget utsagn «legget» han ballen i mål på det flotte framspillet fra Quint Jansen.

Det var bortelaget som var friskest i en kamp der man skulle tro at Viking ville styrt mer av spillet. Kampen var Bjarne Berntsens comeback som trener på Vikings hjemmebenk. Laget var uvanlig tamt og slapp faktisk billig unna med bare en baklengs etter en omgang.

Eurosports ekspert Roger Risholt etterlyste betydelig større tempo fra hjemmelagets side i annen omgang. Det ble litt friskere, men Viking klarte aldri å sette Mjøndalen-forsvaret og målvakt Lukas Jonsson på noen særlig prøver.

Derimot var det farlig hver gang Mjøndalen gjestet Vikings banehalvdel.

Vikings vikarierende målvakt Amund Wichne måtte ty til ulovligheter da han stoppet Jibril Bojang på vei gjennom. Det ble med gult kort og frispark fra 17 meter. Ylldren Ibrahimaj sendte frisparket i tverrliggeren og inn i det 73. minutt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer