Viking nær å signere Espen Ruud

- Byr seks millioner.

(Dagbladet.no): Odd Grenlands høyreback Espen Ruud (23) blir neste Viking-spiller, skriver Stavanger Aftenblad i dag.

Spilleren selv eller klubbene ønsker ikke å si stort, men Aftenbladet skriver at de kjenner til at Ruud har bestemt seg for en overgang til Viking så snart klubbene blir enige - og at en slik enighet er nært forestående.

Telemarksavisa skriver i dag at Viking i tillegg til danske Odense skal være villige til å gi seks millioner kroner for Ruud.

Flere interesserte

Forsvarsspilleren var aktuell for Viking også før årets sesong, men valgte å bli i Odd. Det endte med nedrykk. Likevel vil Ruud ikke engang utelukke å fortsette i skiensklubben - i alle fall ikke offentlig.

- Jeg vil egentlig ikke kommentere dette, men registrerer at det er interesse. Det er ikke jeg som bestemmer, men jeg har sagt til klubben hva jeg selv ønsker, sier Ruud til Aftenbladet.

Fredrikstad, Lyn, Brann, Molde og Strømsgodset nevnes også av de to lokalavisene som klubber som skal ha vært interessert i å hente Ruud.

Direktører uten kommentar

Viking nær å signere Espen Ruud

Det kan se ut som Viking står først i køen om det ikke blir Danmark for Ruud.

- Jeg har ingen kommentarer å komme med knyttet til Espen Ruud, og vil hverken avkrefte eller bekrefte om vi har lagt inn et bud, sier Vikings sportslige leder Egil Østenstad til TA.

I Skien sitter en like taus direktør Hans Erik Utne.

- Det har jeg ingen kommentar til, sier han til Aftenbladet.