Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Viking nede for telling

Målløse av banen mot tabelljumbo Sogndal.

BARE SORGEN: Erik Nevland hadde én god avslutning mot Sogndal i kveld, men symptomatisk nok strøk den like over. Her i duell med 
 Henrik Furebotn 
Foto: Tor Yttri / Scanpix
BARE SORGEN: Erik Nevland hadde én god avslutning mot Sogndal i kveld, men symptomatisk nok strøk den like over. Her i duell med Henrik Furebotn Foto: Tor Yttri / Scanpix Vis mer

Sogndal - Viking 0-0

(Dagbladet): Det er gjerne et sikkert tegn på en kjedelig fotballkamp når produsenten begynner å leite etter de søte jentene på tribunen.

Det skjedde til stadighet på Fosshaugane i kveld, der Sogndal og Viking lenge gjorde sitt ytterste for å kjede både tilskuere og TV-seere med en nitrist forestilling.

Langt ut i 2. omgang sto det 0-0 både i mål- og sjanseprotokollen. Og selv om begge lag kviknet litt til de siste 20 minuttene har ingen av lagene grunn til å være spesielt fornøyde med ett poeng:

Sogndal er fortsatt uten seier på seks forsøk i tippeligacomebacket, mens ambisiøse Viking ligger tredje sist og virker å gå mot nok en fiaskosesong

TV 2s ekspertkommentator Tor Ole Skullerud talte til slutt 3-2 i sjanser til gjestene, men det var Sogndal som hadde den aller største: Rune Almenning Jarstein ga en svak retur på et skudd fra 20 meter, og Ole Jørgen Halvorsen sto klar til å trille inn ballen fra kloss hold. Men Viking-keeperen var rask som en panter og rettet opp sin egen blemme.

I motsatt ende av banen kunne innbytter Bengt Sæternes gjort hverdagen litt lysere for trener Åge Hareide og alle siddiser som er glade i Viking.

Med rundt 10 minutter igjen å spille snek han seg bak ryggen på Sogndal-forsvaret på en dødball fra André Danielsen. Fra fire meter hadde han en gyllen mulighet til å sende Viking opp i ryggen på Vålerenga, men flikken fra fire meter gikk over.

På sidelinja fortvilte Åge Hareide, slik vi har sett ham gjøre store deler av våren. Og det ser ikke ut som han vet helt hvordan han skal snu motgangen heller.

Dagbladet utvider saken.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media