SLITER MED SPILLETID: Stefan Gislason (t.v.) sliter benken i Brøndby, og er nå høyaktuell for et utlån til Viking. Foto: Jens Dige, AP/Scanpix
SLITER MED SPILLETID: Stefan Gislason (t.v.) sliter benken i Brøndby, og er nå høyaktuell for et utlån til Viking. Foto: Jens Dige, AP/ScanpixVis mer

Viking og Brøndby enige om Gislason

Gammel Lyn-helt på vei til Stavanger.

||| (Dagbladet): Viking er nær ved å sikre seg en låneavtale med den islandske Brøndby-spilleren Stefan Gislason, og islendingen blir etter alt å dømme Viking-spiller fram til sommeren.

- Det er formaliteter som må på plass og papirer som må signeres, men vi er enige med Gislason og Brøndby. Vi håper at ingenting dukker opp som kan velte avtalen, sier sportsdirektør Egil Østenstad til Aftenbladet.

- Jeg regner med at det går i orden, det er en god løsning både for meg og Viking, sier Stefan Gislason selv.

Gislason satte sitt tydelige preg på Tippeligaen i flere gode sesonger i Lyn, men sliter nå med lite spilletid i den danske hovedstaden.

- Han er veldig anvendelig, og gir oss også dekning på stopperplass. I tillegg tilfører han høyde i laget, sier trener Åge Hareide.

Dermed kan islendingen bli en god løsning på Åge Hareides midtbaneproblem. Viking har både Martin Fillo og Birkir Bjarnason ute med langtidsskader.

I tillegg har Tomasz Sokolowski trøblet med skade, og trente i dag for fullt for første gang på tolv dager, melder Vikings egen hjemmeside.

STJERNE-LYN: Stefan Gislason,  Jan Derek Sørensen og John Obi Mikel koste seg da de slo Molde 6-1 i 2005.Foto: Hans A. Vedlog
STJERNE-LYN: Stefan Gislason, Jan Derek Sørensen og John Obi Mikel koste seg da de slo Molde 6-1 i 2005.Foto: Hans A. Vedlog Vis mer