Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Viking og Kamma reddet av straffer

Scoret på overtid i cupen.

(Dagbladet.no:) Lillestrøm hadde ikke store problemer med å komme seg til 3. runde i går kveld, og Kanarifuglene ledet 4-0 mot Lørenskog før de slappet litt av og lot Lørenskog score to ganger.

Aalesund slappet ikke av, og sparket hele åtte baller i nettet bak Ranheim-keeperen. Både Joakim Austnes og Dedé Anderson scoret tre mål hver i 8-1-kampen.

Heller ikke i kveld ble det noen bomber i cupen, men det var bare så vidt.

HamKam tok oppskriftsmessig ledelsen mot mjøsrival Gjøvik/Lyn, ved Tommy Øren etter 20 minutter. Da så det ut til å gå gjestenes vei.

Men Gjøvik-laget reduserte først ved Rebne, før Sørumshagen sendte hjemmelaget i ledelsen. Da hadde HamKam all grunn til å begynne å svette. Men Tippeliga-lagene har ofte den nødvendige turen i slike kamper.

To minutter før full tid scoret Espen Olsen til 2-2 og på overtid sørget Rune Buer Johansen for seier på straffe.

Viking slapp med skrekken

Viking opplevde akkurat det samme i bortekampen mot Flekkerøy. Toni Nhleko sendte dem i ledelsen etter bare fem minutter, og da luktet det storseier til de mørkeblå.

REGJERENDE MESTERE: Daniel Berg Hestad og Molde hadde ingen problemer mot KIL/Hemne, og vant med hele ti mål. Foto: SCANPIX
REGJERENDE MESTERE: Daniel Berg Hestad og Molde hadde ingen problemer mot KIL/Hemne, og vant med hele ti mål. Foto: SCANPIX Vis mer

Men det gikk lenge før den neste scoringen kom, og det var Flekkerøy som nettet i det 77. minutt. Richardsen reduserte for hjemmelaget, og la dermed skikkelig press på Tom Prahls menn.

Tre minutter før slutt reddet Allan Gaarde Viking, da han scoret på straffe - og på overtid sørget Peter Kovacs for 3-1-seier til Stavanger-gutta.

Dermed er alle Tippeliga-lagene klare for 3. runde i NM. Aller mest målkåte i kveld var Molde, som vant hele 11-1 mot KIL/Hemne.

Madiou Konate - som bare har scoret tre ganger i Tippeligaen - score fem av målene.

TO MÅL: Freddy dos Santos puttet Vålerengas to første mål.
6-0: Dan Fellus scoret Vålerengas siste mål mot Lillehammer.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling