Viking ønsker å hente Høiland tilbake til klubben

Takket nei til å få Malec på lån.

ØNSKET I STAVANGER: VIking ønsker å hente Tommy Høiland fra Molde. 
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
ØNSKET I STAVANGER: VIking ønsker å hente Tommy Høiland fra Molde. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Viking vurderer å gjøre et forsøk på å hente Molde-spissen Tommy Høiland tilbake til klubben.

Stavanger-klubben ønsker å bruke pengene de fikk etter salget av Yann-Erik de Lanlay på en ny spiss. En av angriperne siddisene ønsker seg skal være Høiland, skriver Stavanger Aftenbladet.

26-åringen har allerede spilt for Viking tidligere i karrieren fra 2008 til 2011. Han har også vært innom rivalene Bryne og Sandnes Ulf. Høiland selv skal ikke være negativ til en retur til Rogaland.

Viking skal også ha blitt tilbudt flere spisser i spillerjakten. Matthías Vilhjálmsson er en av dem, men islendingen ble for dyr. Tomas Malec skal ha blitt tilbudt på lån, men klubben sa nei.

Den engelske spissen Kieffer Moore var tidligere i sommer på prøvespill, og er fortsatt aktuell.

Klubben, som er havnet i rød sone økonomisk, står igjen med kun tre spisser, Jón Dadi Bödvarsson, Suleiman Abdullahi og Henry Osita Chikere, etter at Veton Berisha reiste til Greuther Fürth. Bödvarsson drar til Kaiserslautern etter sesongen. Unggutten Martin Hummervoll lånes trolig ut til en islandsk klubb.

(NTB)

Har du et tips angående Norway Cup?

Norway Cup er som mange vet snart i gang igjen! Årets turnering er den 43. turneringen i rekken, og i år er det meldt på over 1639 lag fra rundt 60 nasjoner.

Har du en finurlig eller morsom historie du mener andre bør lese om, eller rett og slett bare et tips som vi kan kan skrive om? 

Send oss en mail på:
norwaycup@dagbladet.no

God sommer!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer