Viking passerte Molde og Vålerenga:- Vi tenker ikke på medalje

Kjemper i toppen.

STAVANGER(Dagbladet)
Viking tok en oppskriftsmessig seier over Sarpsborg 08 da østfoldingene ble slått 3-1 i Stavanger, søndag ettermiddag.

Seieren sørget for at siddisene passerte både Vålerenga og regjerende seriemester Molde på tabellen.

Hovedstadslaget møter Bodø Glimt på Ullevål klokken 20:00 og vil med seier være et poeng over de blåkledde når hele runden er spilt.  
 
Medalje ikke et tema Til tross for å ha vært inne i en kaotisk periode med utskiftninger i styre og administrasjon, økonomiske problemer og mye rot har Viking prestert svært godt i årets Tippeliga.

Viking-trener Kjell Jonevret holder bena godt plantet på jorda, inntil videre.

- Vi tenker ikke på medalje nå. Vi har bare spilt 14 kamper og det er langt igjen å gå. Ambisjonen vår er å kjempe om å være blant de fem store sammen med klubber som Rosenborg, Molde, Strømsgodset, Vålerenga og Odd. 

- Så langt har vi lykkes godt, men jeg tror ikke vi skal ta av helt enda, sier den tidligere Molde-treneren. 

Økonomisk rot Vikings svake økonomi gjør at Jonevret og hans menn får noen utfordringer. Det tar den joviale svensken med stor ro.

- Det er trange tider i fotball-Norge, og Viking er en av de klubbene som sliter med økonomien. Vi kjenner våre egne forutsetninger og jobber ut i fra det. Det er fantastisk at vi har skaffet oss 25 poeng allerede.

- Styret får ta seg av økonomien, avslutter treneren som fyller 54 år søndag.

Beina plantet på jorda: Kjell Jonevret nekter å ta av, til tross for at laget har gjort en svært god sesong frem til nå.
 
Foto: Carina Johansen / NTB scanpix
Beina plantet på jorda: Kjell Jonevret nekter å ta av, til tross for at laget har gjort en svært god sesong frem til nå. Foto: Carina Johansen / NTB scanpix Vis mer