Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Viking ranet Brann

Brann viste seg som høflige gjester og forærte Viking det ene poenget i Stavanger lørdag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Brann ledet 2-0 og 3-1 og hadde seieren i lomma, men Viking kom tilbake og sikret 3-3. Alle målene til Viking kom etter klare Brann-tabber.

1-2: Et håpløst tilbakespill av Erlend Hanstveit ble snappet opp av måltyven Erik Nevland, som rundet keeper Ivar Rønningen og satte ballen enkelt i mål.

2-3: Thomas Pereira sendte en corner rett i mål. Det skal i utgangspunktet ikke gå an.

3-3: Brann-keeper Ivar Rønningen ga en svak retur etter et skudd av Trygve Nygaard. En oppmerksom Nevland satte ballen lett i mål.

- Vi ledet 2-0 ved pause, og da er det litt skuffende å gi bort to poeng, sa Brann-trener Mons Ivar Mjelde.

Mjelde så at Martin Knudsen laget to av målene til Brann, mens en knallperle av et skudd fra Petter Furuseth Olsen ble Branns siste scoring.

Kom tilbake

- Vi ble presset tilbake av vinden i 1. omgang og kom oss ikke opp på banen. Vi kom heller aldri rundt på kantene. Men det bedret seg etter pause. Da klarte vi å kjempe oss inn i kampen igjen, sa tomålsscorer Erik Nevland.

Landslagsmålvakt Frode Olsen supplerte: - Begge lag har grunn til å være misfornøyde, men aller mest Brann, sa Olsen.

- I 1. omgang var vi for passive og ga Brann for mye rom. Det bedret seg etter pausen. Men når man lager tre mål, skal det jo egentlig holde til seier, sa Viking-trener Kjell Inge Olsen.

De som var på Stavanger stadion var enig om at Brann hadde fortjent å vinne. Bortelaget var det klart beste. Brann er nummer 10 på tabellen med 19 poeng, plassen bak Vålerenga grunnet svakere målforskjell.

Viking er på 5. plass med 26 poeng.

(NTB)