Viking-reservene best når det gjelder

STAVANGER (Dagbladet): Publikum buet mot et hjelpeløst Viking-lag, men så ble benkesliterne Peter Kopteff og Hannes Sigurdsson sendt på banen. De tok kommandoen og skapte endelig fest på iskalde Stavanger stadion.

MÅL: 0-1 Ødegaard (7),

1-1 Sigurdsson (60),

2-1 Kuivasto (62),

3-1 Berre (71),

4-1 Sigurdsson (72)

BB: Peter Kopteff, Viking

Inntil da var det bare sorgen i Viking-leiren. Keeper Bo Andersen slapp inn et frispark og Moss kontrollerte det meste på stillingen 0-1. Den danske målmannen vil gjerne fortsette i Viking, men har ikke fått tilbud om ny kontrakt, for klubben er bare mellomfornøyd med hans tjenester.

Magesjau

Thomas Pereira hadde magesjau og kunne ikke spille mot Molde. Tom Sanne delte rom med Pereira, og ble smittet. Sanne prøvde å spille i går, men måtte fort kaste inn håndkleet. Innleide Morten Berre bor hos Sanne og fryktet å bli nestemann på sjukelista, derfor evakuerte han til svigermor. Erik Nevland sliter med å bli friskmeldt, Bjarte Lunde Aarsheim er ute til høsten.

Problemer, problemer...

Elendigheten fortsatte på banen, sjøl om Rune Tangen hos Moss fikk rødt kort for å ha stoppet Kristian Sørli med ulovlige midler.

- Et håpløst rødt kort. Tangen var ikke borti Sørli, påsto en sint mossetrener Erik Brakstad. Han mente dommeren påvirket resultatet.

- Viking var ikke i nærheten av å skape noe så lenge vi hadde fullt lag, mente Brakstad.

Kristian Sørli, derimot, var ikke i tvil om at utvisningen var på sin plass.

- Jeg ble revet over ende, og var kanskje litt nærmere situasjonen enn Brakstad, sa Sørli til Dagbladet.

Rullet rundt

Men det var Viking-reservenes dag. Finske Peter Kopteff har gått skadet fram til seriestart, i går rullet han rundt med fortumlede motstandere på høyresida.

Og foran mål dukket islendingen Hannes Sigurdsson opp som mannen Viking savner, en som kan lage mål.

- Hannes er en spiller på sikt for Viking, Kopteff gjorde det han er kommet hit for å gjøre, sa Viking-trener Benny Lennartsson til Dagbladet etter kampen.

PUBLIKUMSHELT: Hannes Sigurdsson puttet to scoringer. - En spiller på sikt for Viking, mener trener Benny Lennartsson.