Viking snublet mot Aalesund på hjemmebane

Har ikke vunnet siden 16. august.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Viking - Aalesund 1-2 (0-2)

(Dagbladet): Viking hadde ikke vunnet på syv kamper da Aalesund kom på besøk til Stavanger i kveld.

Men etter at kampen var ferdig, hadde den statistikken økt til åtte kamper for Viking, som ikke har vunnet siden 16. august.

Etter to scoringer av Leke James, endte det med at Aalesund og Jan Jönsson tok med seg alle de tre poengene som lå i potten hjem til Sunnmøre. Et trøstemål på tampen av kampen holdt ikke for Viking.

- Jeg er ganske fornøyd og det er en bra prestasjon, men vi må kjempe for seieren, sier Jan Jönsson til C More etter kampen.

To på corner Hjemmelaget viste gode takter i åpningen av kampen. Men etter at Leke James først hadde en god sjanse, som gikk til corner, sørget han for at corneren endte akkurat der den skulle.

Corneren ble lagt av Sakari Mattila, og inne i boksen var det ingen som raget høyere enn Leke James - som styrte ballen i motsatt hjørne med hodet.

Vel fem minutter senere doblet Aalesund-spilleren ledelsen. Og også denne gangen gjorde Leke James det han skulle med hodet - og på en corner. Igjen var det Mattila som la corneren, og Leke James gjorde ingen feil da han slo Steinthor Thorsteinsson i lufta og kunne juble for sin andre scoring for kvelden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer