Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Viking solgte Ingason

Fikk 6,2 millioner for islendingen.

 TIL BELGIA:  Sverrir Ingason ble seint i går kveld klar for belgiske Lokeren.
Foto: Carina Johansen  / NTB Scanpix
TIL BELGIA: Sverrir Ingason ble seint i går kveld klar for belgiske Lokeren. Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix Vis mer

Viking må ut på stopperjakt etter at klubben solgte sin islandske midtstopper Sverrir Ingason til belgiske Lokeren.

Sverrir Ingi Ingason (21) ble solgt til belgiske Lokeren helt på tampen av det internasjonale overgangsvinduet mandag kveld. Den islandske midtstopperen har signert en 3,5 årskontrakt med den belgiske klubben.

Ifølge Rogalands Avis skal overgangssummen ligge på rundt 6,2 millioner kroner. Lokeren ligger på åttendeplass i den belgiske ligaen, og hentet ytterligere to spillere mandag kveld.

Islendingen kom til Viking før fjorårssesongen og hadde en solid sesong som midtstoppermakker til Indridi Sigurdsson. Ingason spilte 29 av de 30 eliteseriekampene i sin debutsesong, og noterte seg for tre nettkjenninger for klubben. Nå må Viking ut på stopperjakt før den norske sesongen sparkes i gang i april.

- Siden overgangsvinduet i Europa er stengt, kan det åpne seg noen nye muligheter. Vi har allerede fått mange telefoner fra forskjellige agenter, som har fått med seg at Sverrir har dratt. Vi får sette oss ned og se hvilke muligheter vi har, sier Jonevret til Rogalands Avis.

Det spekuleres i at Johan Lædre Bjørdal kan bli hentet tilbake til Stavanger. Midtstopperen spiller for tiden i AGF, som rykket ned fra den danske Superligaen sist sesong.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media