Viking sørget for Sogndals første tap siden april

Slo til på bortebane.

SØRGET FOR FØRSTE SOGNDAL-TAP SIDEN APRIL: Björn Daniel Sverrisson (midt i klynga) sendte Viking i ledelsen. Den hadde de ingen problemer å holde på. Foto: Christian Blom / NTB scanpix
SØRGET FOR FØRSTE SOGNDAL-TAP SIDEN APRIL: Björn Daniel Sverrisson (midt i klynga) sendte Viking i ledelsen. Den hadde de ingen problemer å holde på. Foto: Christian Blom / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
  • Sogndal - Viking 1-2 (0-1)

Sogndal gikk på sitt første serietap siden slutten av april da Viking ble for sterk og vant 2-1 i eliteserien fotball søndag.

Björn Daníel Sverrisson dro til like før pause, og Mathias Dyngeland i Sogndal-målet kunne ikke gjøre noe med islendingens fjerde mål for sesongen.

Sogndals keeper klarte heller ikke å stoppe Samuel Adegbenro etter 80 minutter. Mahatma Otoo reduserte for hjemmelaget like før slutt, men hjemmelagets rekke med kamper uten tap ble brutt. Sogndal hadde ikke tapt en seriekamp siden Brann tok poengene i den 7. serierunden i april.

– Vi var for dårlige i første omgang. Vi hevet oss etter pause, men det hjalp ikke. Det er første kampen på lenge vi ikke får ting til å stemme, sa Sogndals Ole Amund Sveen til TV 2 etter kampen.

Kjell Jonevrets menn vant på sin side for første gang på over en måned.

– Det føles bra. Det var en tøff kamp, men vi klarte det. Jeg førte ballen og hadde bra kontroll, så da måtte jeg bare prøve meg. Det var godt, sa Vikings siste målscorer til kanalen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer